Soţia unui politician, accident mortal la volan! Victima, un bărbat de 34 de ani

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
08/12/2018, 16:09
Soţia unui politician, accident mortal la volan! Victima, un bărbat de 34 de ani GALERIE FOTO
Soţia unui politician, accident mortal la volan!

Soţia unui politician, Adelina Lazăr, a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 34 de ani. Aceasta conducea regulamentar atunci când călcat peste omul întins pe mijlocul străzii. Accidentul a avut loc pe raza comunei Leţcani, iar victima se numea Vasile Amnaru şi era din Dumeşti.

Martorii au sunat imediat la 112 şi echipajele medicale şi Poliţia au apărut la faţa locului. Conform celor spuse de medici, aceştia au fost nevoiţi să declare decesul: „În cursul serii de joi, un accident rutier s-a produs pe raza localităţii Letcani. În urma acestui accident s-a înregistrat o victimă, un pieton în vârstă de 34 de ani, care a decedat.

Soţia unui politician, accident mortal la volan

În momentul în care echipajele medicale au ajuns la locul producerii accidentului, s-a constatat că bărbatul care a fost lovit de autoturism prezentă leziuni incompatibile cu viaţa. Pacientul prezenta traumatism cranio-cerebral sever şi dilacerare cerebrală. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD cu medic, dar, din păcate, cadrele medicale nu au mai putut decât să declare decesul”, a precizat prof. dr. Diana Cimpoesu, coordonator UPU-SMURD Iaşi.

„În cauză a fost deschis un dosar penal şi se fac cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt. Din primele verificări efectuate se pare că barbatul se deplasa neregulamentar pe partea carosabilă”, a precizat Ioan Bustiuc, purtătorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judeteana (IPJ) Iaşi.

Soţia unui politician, accident mortal la volan!
Soţia unui politician, accident mortal la volan! Sursa foto: Bzi

Adelina Lazăr este fiica unui cunoscut afacerist din judeţul neamţ şi soţia lui george Lazăr, vicepreşedinte al PNL Neamţ. „Nu vreau să comentez prea mult pentru că nu este plaăcut pentru mine. Din câte ştiu eu, bărbatul care a decedat era întins pe stradă, aproape de axul drumului. Soţia mea se deplasa regulamentar, era în afara localităţii, dar, chiar şi aşa, mi-a spus că avea aproximativ 70 de kilometri pe oră. Iniţial a crezut că este vorba despre un câine, cine s-ar aştepta ca în mijlocul unui drum european să fie întins un bărbat?”, a spus politicianul George Lazăr.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×