Victor Ponta, reacție după schimbarea lui Liviu Dragnea din funcție

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
05/12/2018, 17:34
Victor Ponta, reacție după schimbarea lui Liviu Dragnea din funcție
Victor Ponta, reacție după schimbarea lui Liviu Dragnea din funcție

Victor Ponta a avut o reacție acidă după scandalul din Camera Deputaților, declarând că Liviu Dragnea va fi schimbat din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Cel mai probabil în luna aprilie a anului viitor, afirmă deputatul. Liderul Pro România a mai adăugat și faptul că nu există o majoritate parlamentară, iar nimeni nu a fost supus la vot pentru revocarea liderului PSD, Liviu Dragnea. 

„Se va întâmpla şi schimbarea lui Dragnea. Se vor mai lupta, se vor mai ţine de scaun. Dacă ar avea voturi, ar supune la vot. (…) Neexistând o majoritate, dacă exista se supunea la vot şi se respingea cererea. Va fi o bătălie de mai lungă durată, vor mai veni colegi parlamentari şi la Pro România şi, probabil, la un moment dat, nu ştiu – în februarie, martie, aprilie -, vom reuşi să avem la Camera Deputaţilor un preşedinte care într-adevăr să existe.

Dl Dragnea stă închis în buncăr acolo şi nici măcar nu vine să îşi susţină punctul de vedere şi trimite nişte trupeţi care să se lupte. (…) Ca să funcţioneze, Camera Deputaţilor trebuie să aibă o majoritate. Dacă acea majoritate nu mai există, să blochezi hârtii la biroul preşedintelui, care se închide în birou cu hârtiile, este o chestiune anormală, care nu poate funcţiona într-o democraţie”, a declarat Victor Ponta, după şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor.

Reacția lui Victor Ponta după schimbarea lui Liviu Dragnea din funcție

Victor Ponta a declarat că deputații de la Pro România susțin solicitarea de revocare a liderului PSD, Liviu Dragnea, din funcția de președinte al Camerei Deputaților. Astăzi, 5 decembrie, a avut loc un scandal monstru în Camera Deputaților. PNL a solicitat revocarea din funcție a vicepreședintelui Florin Iordache și a președintelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

„Eu vin la muncă pentru că m-au votat oamenii să votez legi bune, să mă opun celor rele, asta fac toţi de la Pro România care acum sunt într-un număr deja semnificativ. Noi susţinem solicitarea PNL de revocare din funcţie a lui Dragnea dintr-un motiv foarte simplu: în momentul în care ai un preşedinte care se închide în birou cu hârtiile şi nu dă drumul la hârtii, nu ai o funcţionare normală a Camerei Deputaţilor şi cred că ar trebui să funcţionăm normal.

Avem un Parlament care nu funcţionează pentru o singură persoană, pentru că nu vrea dl Dragnea. La un moment dat, o să plece dl Dragnea şi o să avem şi Guvern şi Parlament. (…) Am discutat şi cu colegii din PSD, de aceea nu au supus la vot pentru că le e frică că vor vota şi pesedişti”, a adăugat Ponta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×