Scandal în Parlament! S-a cerut revocarea lui Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaților

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/12/2018, 11:13
Scandal în Parlament! S-a cerut revocarea lui Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaților
Parlamentarii PSD, convocați în plen! lLiviu Dragnea poate să fie revocat.

Parlamentarii Partidului Social Democrat au fost convocați de urgență în plen! Cei ce se află în opoziție cer cu vehemență revocarea lui Liviu Dragnea și a lui Florin Iordache.

Toți aleșii PSD nu au voie să părăsesacă plenul Camerei. Opoziția pregătește ofensiva pentru modificarea regulamentului Camerei Deputaților. Modificările îl vizează pe Liviu Dragnea.

Revocarea lui Dragnea!

Se cere modificarea regulamnetului Caremei Deputaților, iar astavizează îndepărtarea lui Liviu Dragnea de la șefie. Ofensiva formată din Partidul Național Liberal și Uniunea Salvați România stagnează. Se pare că suplmentarea pe ordinea zilei cu două cereri are nevoie de acordul tuturor liderilor grupurilor parlamentare. Partidul Social Democrat se opune!Cererile pot să fie depuse de partidul care a propus titulatura de lider a președintelui sau a vicepreședintelui, conform regulamentului Camerei Deputaților. Se pare că schimbările vin pentru Liviu Dragnea și pentru Florin Iordache. Modificarea, mult așteptată de români, trebuie să treacă întâi de toate de Comisia de Regulament, iar mai apoi va fi vizată și după adoptată.

Toate acestea se vor înfăptui prin votul în Camera Deputaților. Un gest obscen făcut în plen de Florin Iordache i-a adus cererea de demisie din partea deputatului Partidului Național Liberal, Tinel Gheorghe: „Aveți onoare?” „Vă solicităm ca pe ordinea de zi de plen să fie înscrise două solicitări de revocare, a domnului vicepreședinte Florin Iordache și a domnului președinte al Camerei Deputaților Liviu Dragnea”, a declarat Raluca Turcan, președintele grupului parlamentar al Partidului Național Liberal. „Revocarea mea, cât și a președintelui se poate face la solicitarea grupului parlamentar din care provin. (…) Nu supun la vot, să faceți ce vreți”, a spus Florin Iordache. Opoziția testează majoritatea PSD-ALDE, conform unor informații Digi24. Liviu Dragnea poate să fie revocat din fucnția sa de șef al Camerei Deputaților, potrivit modificărilor ce vor urma în regulament.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×