Liviu Dragnea, prezent la parada de 1 Decembrie din București, în ciuda interdicției medicului

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
01/12/2018, 10:58
Liviu Dragnea, prezent la parada de 1 Decembrie din București, în ciuda interdicției medicului
Liviu Dragnea a participat la parada de 1 Decembrie din București, în ciuda interdicției medicului

Liviu Dragnea este prezent sămbătă, la parada de 1 Decembrie din București, în ciuda faptului că zilele trecute și-a anunțat absența, motivul fiind unul medical. Pe scurt, luni, 26 noiembrie, președintele PSD a declarat după ședința BPN a partidului că nu va participa la evenimentele care se vor desfășura de Ziua Națională a României: ”Eu nu”. Ulterior, reprezentanții cabinetului de presă a Camerei Deputaților au motivat absența liderului PSD. Se pare că acestuia nu îi este recomandat că stea multe ore la temperaturi scăzute.

Însă, înainte de ca evenimentele de 1 Decembrie să înceapă, Dragnea a trimis un mesaj video, postat pe Facebook, prin care subliniază lipsurile României. ”Doar uniţi în jurul obiectivelor comune, putem construi o Românie puternică, bogată şi mândră, o ţară europeană ce oferă bunăstare românilor, un stat drept cu cetăţenii săi şi respectat de partenerii internaţionali, o naţiune capabilă să îşi apere interesele, valorile şi credinţele. Să medităm în aceste zile asupra cuvântului Unire”, a spus președintele PSD.

Liviu Dragnea a fost prezent la parada de 1 Decembrie din București. ”Doar uniți putem construi o Românie puternică, bogată și mândră”

Totodată, acesta a continuat prin a menționa că înaintașii noștri au început lupta, urmând ca noi să o continuăm și să ducem țara pe culmele gloriei. ”Dacă înaintaşii noştri au sacrificat atâtea pentru el, este datoria noastră să îl luăm în serios. La Mulţi Ani România, La Mulţi ani tuturor românilor, oriunde s-ar afla”, a încheiat Liviu Dragnea.

De asemenea, și șeful statului a avut un mesaj pentru națiune. Klaus Iohannis a precizat că Centenarul este momentul în care România poate dovedi că duce visul libertății și democrației al oamenilor care au consolidat Marea Unire. ” Sărbătorim împreună Centenarul Marii Uniri, momentul fondator al existenței noastre naționale. Avem o șansă uriașă pentru următorii 100 de ani: să dovedim că ducem mai departe visul de libertate și democrație al înaintașilor, că îl apărăm și îl prețuim. Să nu uităm niciun moment că este o onoare și o mândrie să facem parte din această națiune. La mulți ani, dragi români! La mulți ani, România”, a scris președintele României, în spațiul virtual.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×