Un paznic a dat cu spray lacrimogen către pacienții care se înghesuiau într-un spital din Sfântu Gheorghe. Video

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
17/03/2020, 11:19
Un paznic a dat cu spray lacrimogen către pacienții care se înghesuiau într-un spital din Sfântu Gheorghe. Video
Un paznic a dat cu spray lacrimogen către pacienții care se înghesuiau într-o policlinică din Sfântu Gheorghe. Sursa foto: Captură video Facebook

Un angajat al firmei de securitate ce asigura paza Spitalului Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe a dat cu spray lacrimogen către pacienții care se înghesuiau să intre la consultații.

Oamenii care se înghesuiau la intrarea spitalului, tratați cu spray lacrimogen

În imaginile postate pe Facebook se vede cum în jur de 50 de persoane se înghesuiau să intre în policlinica din incinta Spitalului Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe.

Întrucât oamenii nu respectau recomandarea de a păstra distanța de un metru între ei, paznicul a recurs la un gest extrem și a dat cu spray lacrimogen către pacienți.

Reprezentanții spitalului au declarat, pentru Realitatea, că au fost luate măsuri astfel încât paznicul să nu mai asigure paza în spital. Astfel, bărbatului i-a fost închis contractul de muncă după terminarea programului.

Conducerea spitalului a decis să restrângă accesul pacienților din cauza epidemiei de coronavirus, astfel că policlinica își va continua activitatea doar cu pacienții cronici.

Paznicul  fost concediat

Pe filmarea respectivă se poate auzi un bărbat care țipă de durere, insistând să fie lăsat înuntru pentru a se spăla pe față, după ce a fost stropit cu spray lacrimogen de către paznicul aflat la intrarea în unitatea medicală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×