Un om de afaceri în vârstă de 43 de ani a murit la 50 de ore după un implant de păr

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
14/03/2019, 13:38
Un om de afaceri în vârstă de 43 de ani a murit la 50 de ore după un implant de păr
Un om a murit în India, după ce a suferit un implant de păr

Destin tragic pentru un om de afaceri din India. Bărbatul în vârstă de 43 de ani a murit, în urma unor complicații apărute după operația de implant de păr. Se întâmpla într-un spital dim Mumbai, săptămâna trecută.

Bărbatul a murit la două zile după operație

Potrivit informațiilor transmise de autorități, omul de afaceri, Shrawan Kumar Choudhary pe numele său, a suferit o operație de implant de păr la clinica Chinchpokli, situată în centrul orașului Mumbai, din India. Intervenția medicală a avut loc pe 7 martie.

Autoritățile din India au deschis deja o anchetă pentru a stabili cauzele exacte care au dus la decesul bărbatului. Omul de afaceri a murit pe 9 martie, după ce în urmă cu două zile suferise respectiva intervenție chirurgicală care a durat nu mai puțin de 12 ore.

Implantul de păr nu este o operație lipsită de riscuri
Implantul de păr nu este o operație lipsită de riscuri

Poliția investighează clinica respectivă

Shrawan Kumar Choudhary a avut parte de anumite complicații, la două zile după implantul de păr. Bărbatul a fost dus de urgență la un spital din Powai, zona în care locuia, întrucât acuza grave probleme de respirație și transpirații abundente.

Din păcate, medicii nu au mai putut face prea multe pentru el. Omul de afaceri indian a murit în seara de 9 martie, după o reacție alergică extrem de puternică. Potrivit autorităților, bărbatul intrase în șoc anafilactic,  nemaiputând fi salvat.

Poliția a încadrat acest caz la decese accidentale, însă investigațiile vor continua, pentru a fi stabilite cauzele exacte care au condus la tragicul deznodământ. Pe de altă parte, medicul dermatolog de la clinica unde a avut loc operația susține în apărarea sa că bărbatul a insistat ca implantul să se desfășoare mult mai rapid decât se obișnuiește în cazul unei astfel de proceduri.

Autoritățile așteaptă acum rezultatele autopsiei, pentru a se pronunța asupra cauzelor exacte care au condus la decesul bărbatului în vârstă de 43 de ani, după aproape două zile de la implantul suferit.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×