Angelina Jolie se mărită pentru a patra oară! Alesul inimii sale este un om de afaceri britanic

Filon Stan   
în Galerie foto
09/11/2017, 16:45
Angelina Jolie se mărită pentru a patra oară! Alesul inimii sale este un om de afaceri britanic GALERIE FOTO

Brad Pitt este istorie! Angelina Jolie, considerată de mulţi drept cea mai frumoasă femeie din lume, se pregăteşte să facă un nou pas important în viaţa ei. Frumoasa actriţă a apărut pe primele pagine ale publicaţiilor de peste Ocean, după ce s-ar fi aflat că actriţa plănuieşte să se căsătorească pentru a patra oară.

La un an de la divorţul de Brad Pitt, Angelina Jolie şi-ar fi găsit alinarea în braţele unui om de afaceri britanic, pe care, însă, preferă să îl ţină departe de lumina reflectoarelor. Se pare că cei doi ar fi stabilit deja detaliile pentru nunta care va urma.

Angelina Jolie se marită! Presa a cuplat-o şi cu miliardarul Elon Musk

„Cei doi îşi doresc ca ceremonia să fie una tradiţional budistă şi să aibă loc în Cambodgia.
Angie vrea ca Shiloh, Zahara şi Vivienne să fie domnişoare de onoare, iar Maddox va fi cavalerul de onoare, din moment ce el se simte acum bărbatul familiei. Knox va ţine inelele, iar Pax va fi Dj şi se va ocupa de tort la petrecere, aşa cum a făcut şi la nunta lui Brad cu Angie”
, a declarat o sursa pentru InTouch Magazine.

O bloggeriţă americană anunţa acum câteva săptămâni că Angelina Jolie ar avea o relaţie cu miliardarul Elon Musk. Omul de afaceri deţine compania SpaceX şi uzinele care construiesc limuzina electrică Tesla. Deşi nu a prezentat vreo dovadă, bârfa despre idilă Angelinei cu Elon a fost preluată imediat de mai multe tabloide. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×