GALERIE FOTO. Un celebru model a cheltuit o avere pe operaţiile estetice. Cum arată după ce a renunţat la toate implanturile

Ionuţ Cataramă   
în Monden
06/08/2016, 19:05
GALERIE FOTO. Un celebru model a cheltuit o avere pe operaţiile estetice. Cum arată după ce a renunţat la toate implanturile GALERIE FOTO

Dupa un milion de euro cheltuiti pe operatii estetice, zeci de proceduri mai mult sau mai putin reusite, Alicia Douvall, modelul care si-a facut prima interventie la numai 17 ani, a renuntat la majoritatea „artificiilor” si se mandreste cu look-ul sau „natural”.

„Eram dependenta de operatii estetice. Dar m-au facut mai urata decat eram inainte”, este crudul adevar pe care l-a realizat, pana la urma, si Alicia Douvall, model si vedeta de reality show. La 36 de ani, vedeta si-a prezentat in cadrul unei emisiuni tv din Marea Britanie noul look, mai „natural”, dupa ce a recunoscuta ca a avut peste 100 de interventii pe tot corpul.

Alicia recunoaste ca unele dintre operatii au efecte permanente si nu are ce sa mai faca, insa spune ca a renuntat la majoritatea „imbunatatirilor”. Evident, din cate se poate observa cu ochiul liber i-a fost greu sa se desparta de implanturile cu silicon de dimensiuni uriase, potrivti perfecte.ro.

„Mi-am dat jos majoritatea implanturilor. Am renuntat si la extensii, sunt din nou bruneta”, a spus Alicia, care si-a schimbat fizionomia dupa ce a renuntat la implanturile faciale.

Reconstructia corpului pentru a inlatura efectele operatiilor estetice

„Am si daune permanente. Mi-am facut o multime de operatii de reconstructie si mi-am scos implanturile. Mi le-am pus in locuri care nici macar nu iti trec prin minte – solduri, fund, obraji”, spune Alicia care a fost diagnisticata cu dismorfie corporala, cunoscuta popular si ca „sindromul urateniei inchipuite”.

„A fost o calatorie lunga, am fost internata de trei ori intr-o clinica de reabilitare”, recunoaste Douvall, care si-a dat seama ca daca nu revine pe calea cea buna fiicele sale ii vor mosteni deprinderile. Fiica ei cea mare are 18 ani ( a facut-o la 15), iar cea mica 5.

O avere cheltuita pe interventii si o viata petrecuta pe masa de operatii a chirurgului estetician

„In afara de educatia fiicei mele, n-am cheltuit banii decat pe operatii. Am mancat fasole pe paine si n-am mers niciodata in vacante. Ba chiar mi-am convins iubitii sa-mi plateasca operatiile”, a marturisit ea intr-un interviu.

„Mi-am facut atatea operatii ca nu-mi mai pot misca fata. Nu pot zambi ca lumea si nu pot respira bine pe nas. Daca nu mi-as fi facut nicio interventie chirurgicala, as arata mult mai bine decat in prezent”, spunea mai demult.

Probleme de sanatate

Alicia a fost nevoita sa-si scoata implanturile de silicon din fese, deoarece acestea s-au spart. „Oamenii mi-au spus de-a lungul anilor ca aceste interventii ma vor ucide. Acum am ajuns sa inteleg asta si sa ma gandesc ca o sa mor daca nu fac nimic”, a declarat aceasta in urma cu cateva luni.

„M-am simtit atat de rau in ultima perioada. Acum stiu ca siliconul ma otraveste incet. Merg precum o femeie de 60 de ani, nu am energie”, a povestit Alicia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×