Un om de afaceri din Focșani, găsit mort în propria mașină

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
25/11/2019, 15:38
Un om de afaceri din Focșani, găsit mort în propria mașină
Un afacerist din Focșani a murit în urma unui infarct. Bărbatul a fost găsit în mașină. Sursa foto: adevarul.ro

Un om de afaceri și proprietarul unui post de radio din Focşani a fost găsit fără suflare în autoturismul propriu. Primele informații arată că moartea bărbatului a survenit în urma unui infarct.

Un afacerist a suferit un infarct și a fost găsit mort în mașina sa

Laris Colea Boboc, un bărbat în vârstă de 59 de ani, a fost găsit mort în mașina sa. Medicii care s-au deplasat la fața locului nu au mai putut face nimic pentru afaceristul din Focșani și au declarat că acesta a suferit un infarct, scrie adevarul.ro.

Bărbatul este acționarul principal al firmelor Laris Production şi Laris Copy Shop din Focşani. De asemenea, postul de Radio Dada este tot al acestui afacerist. În urmă cu trei ani, fratele său, s-a aflat aproape în aceeași situație, dar a fost salvat la timp. Fratele proprietarului care îi este partener la firmă a suferit un infarct, dar situația s-a terminat cu bine.

Un alt afacerist din Focșani a murit în luna aprilie

În urmă cu câteva luni, mai exact în luna aprilie, un alt afacerist din Focșani a murit. Cunoscutul patron al uneia dintre primele firme de construcții apărute în zona Vrancea după revoluția din 1989, Sorin Lefter a pierdut lupta cu boala care-l măcina în ultimii ani. Afaceristul avea probleme cu rinichii și era dependent de dializă.

Societatea „Lefter Construct” a realizat în județul Vrancea mai multe construcții finanțate din bugete publice, cât și private. Printre lucrările monitorizate și ridicate de firma afaceristului Sorin Lefter se numără blocurile ANL din cartierul Democrației, dar și de la Odobești. Totodată, această firmă a proiectat și galeriile comerciale European Retail Park, actualul Hipermarket Carrefour Focșani, de pe Șoseaua de centură, potrivit ziaruldevrancea.ro.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×