Ce afacere va moșteni Pepe de la tatăl său. Se va îmbogăți instant!

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
17/07/2019, 16:24
Ce afacere va moșteni Pepe de la tatăl său. Se va îmbogăți instant!
Restaurantul Trattoria Monza este deținut de Ion Pascu, tatăl lui Pepe. Sursa foto: facebook.com

Tatăl lui Pepe deține Trattoria Monza, unul dintre cele mai bune restaurante din București. Restaurantul este amplasat într-un cadru natural care îți transmite liniște și calm și te îmbie să savurezi cele mai gustoase preparate din bucătăria italiană.

Trattoria Monza Pizza & Pasta, un restaurant tradițional italienesc

Ion Pascu, tatăl lui Pepe deține faimosul restaurant din Balta Albă, Trattoria Monza Pizza & Pasta, localul în care bucureștenii pot savura delicioase preparate italienești, dar și specialități ale bucătarului, ciorbe, salate sau deserturi. Restaurantul te îmbie să te relaxezi după o zi de muncă obositoare și să terăcorești în zilele toride de vară. Se pare că Ion Pascu a dat lovitura și spune că toate noapțile și le petrece în local pentru a avea grijă de cursul afacerilor.Eu de 34 de ani nu dorm în patul meu noaptea. Eu sunt mereu numai în pas alergător prin bar ca să meargă treaba aici. Ziua dorm și noaptea sunt pe baricade.”, a declarat tatăl lui Pepe în urmă cu 6 ani, potrivit wowbiz.ro.

Și Pepe are propriile afaceri. Ionuț Pepe Pascu așa cum apare în buletin are un club în apropierea Ateneului Român. ”RosaMaria Private Club” l-a costat pe cântăreț o avere și a reușit să-și salveze doar o parte din investiție. Inițial solistul nu a fost mulțumit de profitul care venea din afacere și a scos barul la vânzare. Pepe cerea la vremea respectivă 530.000 €. „Sunt la filmările pentru noul meu videoclip la piesa «Îmi pasă», o melodie pe care am lansat-o acum două zile. Am ceva treabă şi voi filma până la noapte. În club doar repetăm, momentan.”, a declarat cântărețul pentru Click!.

Clubul are o suprafață de 179 metri pătrați, 3 separeuri și o scenă. Pepe a investiti bani grei în acest club pe care l-a dotat cu două baruri, ladă frigorifică, scenă completă cu microfoane, stative, cabluri pentru karaoke, sistem de ventilaţie, sisteme de lumini speciale, băi şi alte facilităţi. Pentru a-și recupera măcar o parte din investiție cântărețul a ales ă închirieze spațiul pentru filmări, ședințe foto sau evenimente private.

Pepe are un club privat pe care îl închiriază pentru ședințe foto sau evenimente
Raluca Pastramă și Pepe au afaceri prospere: un club privat și o grădiniță în zona Obor. Sursa foto: cancan.ro

Soția lui Pepe, Raluca Pastramă și-a deschis o grădiniță privată

Raluca Pastramă soția lui Pepe și-a deschis în urmă cu doi ani o grădiniță privață. Grădinița ”Rosamaria” se află în zona Obor și se pare că afacerea prosperă. Raluca Pastramă este cea care se implică în afaceri în timp ce cântărețul merge la concerte și la filmări pentru emisiuni precum ”Te cunosc de undeva” sau ”Next Star”.

„Suntem destul de ocupaţi. Am concerte, am şi barul, pentru că nu l-am mai vândut, mă ocup de el. Merge bine şi îl închiriez pentru petreceri private. Raluca este cu grădiniţa în fiecare zi. Pregăteşte fetiţele, Maria (6 ani) e în clasa zero, iar Rosa (3 ani şi jumătate) merge la grădiniţă, apoi se ocupă de tot ce e acolo. Avem peste 40 de copilaşi, mese asigurate, personal calificat, vă daţi seama că e treabă serioasă”, a declarat Pepe.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×