Andra, mesaj pentru Raluca Pastramă și Pepe! Cum a reacționat când i-a văzut

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
07/06/2019, 15:00
Andra, mesaj pentru Raluca Pastramă și Pepe! Cum a reacționat când i-a văzut
Andra a transmis un mesaj pentru Pepe și Raluca Pastramă. Sursa foto: Wowbiz.ro

Raluca Pastramă a postat o fotografie în care apare alături de soțul ei, Pepe, iar nașa lor de cununie, celebra cântăreață Andra, a comentat la imaginea adăugată pe o rețea de socializare. Poza a fost postată pe Instagram de nevasta cântărețului. Nu e prima oară când bruneta își demonstrează public afecțiunea față de soțul ei, Ionuț Pascu.

Andra ține legătura cu finii ei de cununie și le transmite bezele pe Internet

Raluca a scris în dreptul fotografiei cu Pepe de pe Instagram că este bărbatul ei perfect, iar reacția Andrei a fost una la fel de adorabilă. Aceasta a scris doar două cuvinte, însă sunt două cuvinte care spun atât de multe, mai ales că este nașa lor: „Vă iubesc!”. După mesajul artistei este evident că relația între familia Măruță și familia lui Pepe este una închegată.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit în vara anului 2014. Cei doi au spus atunci DA în fața ofițerului stării civile, după care a urmat și cununia religioasă. Nașii de cununie ai celor doi iubăreți au fost Andra și Cătălin Măruță și le-au făcut cadou un recital al trupei Brio Sonores, cei care câștigaseră în acel an Românii au talent.

Mirii Raluca și Pepe, alături de nașii Andra și Cătălin Măruță
Raluca Pastramă s-a căsătorit cu Pepe în anul 2014. Sursa foto: Instagram

Pepe și Raluca Pastramă au avut o nuntă de vis: cine le-a cântat la petrecere în vara lui 2014

La nunta celor doi au cântat Connect-R, Adrian Copilul Minune și italianul Francesco Napoli, unul dintre preferații lui Pepe. La nunta la care Andra a fost nașă de cununie, Pepe s-a urcat pe scenă la un moment dat, în toiul petrecerii, și a cântat o melodie pe care a scris-o special pentru soția lui, Raluca.

La evenimentul fastuos au participat 300 de persoane. Pepe și Raluca sunt, așadar, de 5 ani de zile împreună. După divorțul de Oana Zăvoranu, latino-lover-ul pare că și-a găsit în sfârșit sufletul pereche.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×