Andra, mesaj pentru Raluca Pastramă și Pepe! Cum a reacționat când i-a văzut

Andra, mesaj pentru Raluca Pastramă și Pepe! Cum a reacționat când i-a văzut
Andra a transmis un mesaj pentru Pepe și Raluca Pastramă. Sursa foto: Wowbiz.ro

Raluca Pastramă a postat o fotografie în care apare alături de soțul ei, Pepe, iar nașa lor de cununie, celebra cântăreață Andra, a comentat la imaginea adăugată pe o rețea de socializare. Poza a fost postată pe Instagram de nevasta cântărețului. Nu e prima oară când bruneta își demonstrează public afecțiunea față de soțul ei, Ionuț Pascu.

Andra ține legătura cu finii ei de cununie și le transmite bezele pe Internet

Raluca a scris în dreptul fotografiei cu Pepe de pe Instagram că este bărbatul ei perfect, iar reacția Andrei a fost una la fel de adorabilă. Aceasta a scris doar două cuvinte, însă sunt două cuvinte care spun atât de multe, mai ales că este nașa lor: „Vă iubesc!”. După mesajul artistei este evident că relația între familia Măruță și familia lui Pepe este una închegată.

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit în vara anului 2014. Cei doi au spus atunci DA în fața ofițerului stării civile, după care a urmat și cununia religioasă. Nașii de cununie ai celor doi iubăreți au fost Andra și Cătălin Măruță și le-au făcut cadou un recital al trupei Brio Sonores, cei care câștigaseră în acel an Românii au talent.

Mirii Raluca și Pepe, alături de nașii Andra și Cătălin Măruță
Raluca Pastramă s-a căsătorit cu Pepe în anul 2014. Sursa foto: Instagram

Pepe și Raluca Pastramă au avut o nuntă de vis: cine le-a cântat la petrecere în vara lui 2014

La nunta celor doi au cântat Connect-R, Adrian Copilul Minune și italianul Francesco Napoli, unul dintre preferații lui Pepe. La nunta la care Andra a fost nașă de cununie, Pepe s-a urcat pe scenă la un moment dat, în toiul petrecerii, și a cântat o melodie pe care a scris-o special pentru soția lui, Raluca.

La evenimentul fastuos au participat 300 de persoane. Pepe și Raluca sunt, așadar, de 5 ani de zile împreună. După divorțul de Oana Zăvoranu, latino-lover-ul pare că și-a găsit în sfârșit sufletul pereche.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×