Andra şi Măruţă, sărutul de 30.000 de Like-uri. Cea mai romantică ipostază cu cei doi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/07/2016, 21:56
Andra şi Măruţă, sărutul de 30.000 de Like-uri. Cea mai romantică ipostază cu cei doi

Andra este una dintre cele mai iubite cântăreţe de la noi, iar fanii urmăresc cu nesaţ orice informaţie publicată de ea pe reţelele de socializare. Andra şi Cătălin Măruţă au o familie exemplară şi pofită de fiecare ocazie ivită să-şi transmită cuvinte calde şi să arate cât de mult se iubesc. Artista a publicat recent o fotografie extrem de romantică. Andra şi Măruţă apar sărutându-se, în timp ce merg cu o şalupă. Imaginea a strâns peste 30.000 de Like-uri şi sute de comentarii admirative.

Andra şi Cătălin Măruţă formează unul dintre cele mai îndrăgite, dar şi cele mai longevive cupluri din showbizul autohton. Cei doi au împreună doi copii, un băieţel pe nume David (4 ani) şi o fetiţă, Eva Maria Ioana (aproape un an). Cântăreaţa se înţelege foarte bine cu familia soţului ei. Ba mai mult, soacra este a doua mamă pentru ea, iar artista a ţinut să o felicite recent în mod public de ziua ei. ”Am cele mai bune mame din lume. Vă iubesc şi la mulţi ani mamei de la Tg. Jiu! Te iubesc, mama, şi îţi mulţumesc pentru sufletul tău minunat şi pentru cel mai bun băiat pe care mi l-ai dat!”, a scris Andra.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Sursă: www.libertatea.ro

Închide ×