Un nou caz emoționant la Visuri la Cheie, miercuri, 6 noiembrie. Povestea lui Alexandru, băiatul cu autism și ADHD

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
06/11/2019, 19:38
Un nou caz emoționant la Visuri la Cheie, miercuri, 6 noiembrie. Povestea lui Alexandru, băiatul cu autism și ADHD
Echipa Visuri la Cheie, emoționată de povestea lui Alexandru. Sursa foto: protv.ro

Miercuri, 6 noiembrie, Pro Tv difuzează o nouă ediție emoționantă a emisiunii Visuri la Cheie, prezentată de îndrăgitul actor Dragoș Bucur. De data aceasta, telespectatorii vor face cunoștință cu familia Baicu și vor afla povestea impresionantă a lui Alexandru, un băiețel de 9 ani, diagnosticat cu autism și ADHD.

Echipa Visuri la Cheie ne arată cum trebuie să fie locuința unui copil cu nevoi speciale

Arhitecții au avut, fără îndoială, o misiune extrem de dificilă, însă nu renovarea apartamentului le-a dat bătăi de cap, ci confortul de care trebuie să beneficieze un copil cu nevoi speciale. Dacă sunteți curioși să aflați ce au reușit să facă Laura, Cristina și Valentin pentru ca micuțul să aibă parte de terapie chiar la el acasă, dar și de condițiile necesare, astfel încât fiecare colțișor al locuinței să fie dedicat dezvoltării sale, trebuie să urmăriți ediția din această seară, cu începere de la orele 20:30.

Nu este deloc ușor să fii părintele unui copil atât de special precum Alexandru, iar Carmen simte zi de zi pe propria piele acest lucru, însă nu are de gând să renunțe, oricât de dure ar fi loviturile pe care trebuie să le încaseze. Femeia merge cu el la tratament și își dedică tot timpul pentru ca băiatul să aibă cele mai bune rezultate. „Îi mulțumesc că m-a ales pe mine să-i fiu mamă, o să crească așa cum vrea el și fac tot posibilul să-i îndeplinesc visurile, are foarte multe”, povestește, cu lacrimi în ochi, mama micuțului.

Dragoș Bucur și echipa sa i-au schimbat viața lui Raul, tânărul care a trecut prin 27 de operații

În ediția de săptămâna trecută, echipa emisiunii Visuri la Cheie au renovat locuința lui Raul, un tânăr de doar 18 ani a cărui viață a fost îngreunată de cele 27 de operații suferite de-a lungul timpului. Băiatul s-a născut fără nas și, în ciuda faptului că medicii nu i-au dat foarte multe șanse, continuă să se bucure de fiecare clipă pe care o trăiește.

Eu cred în minuni, am mai văzut minuni până acum. Eu însumi sunt o minune… pentru că trăiesc”, a mărturisit Raul. Speranța și voința sunt cele care îl determină să lupte și să câștige fiecare bătălie cu boala cumplită.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×