Dragoș Bucur a revenit la Visuri la cheie, de la Pro TV. Care a fost motivul plecării

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
14/02/2019, 14:29
Dragoș Bucur a revenit la Visuri la cheie, de la Pro TV. Care a fost motivul plecării GALERIE FOTO
Dragoș Bucur a revenit la Visuri la cheie, de la Pro TV

Dragoș Bucur a revenit la Visuri la cheie, emisiunea de la Pro TV și a explicat care a fost motivul plecării sale, în urmă cu un an. Prezentatorul s-a dedicat în ultima perioadă familiei, școlii de actorie Actoriedefilm.ro și proiectelor sale din film atât din România, cât și din Amsterdam și Belfast. După cinci luni de filmări, Dragoș Bucur revine la Visuri la Cheie.

Sezonul cinci al emisiunii a fost prezentat de actorul Corneliu Ulicim, care s-a dedicat cu toată inima proiectului și s-a arătat încântat de experiență: „A fost o onoare să prezint un sezon Visuri la cheie în locul lui Dragoş, căruia îi spun: Bine ai revenit! A fost o experienţă superbă şi sunt fericit că am putut, împreună cu echipa, să contribui la schimbarea vieţilor unor oameni în bine”, a declarat Corneliu Ulicim.

Dragoș Bucur s-a ocupat de problemele personale în ultimul an
Dragoș Bucur s-a ocupat de problemele personale în ultimul an

Dragoș Bucur a revenit la Visuri la cheie, de la Pro TV

Dragoș Bucur a revenit la Visuri la cheie, de la Pro TV și a vorbit despre motivele pentru care a plecat, în urmă cu un an. „Visuri la cheie reprezintă unul dintre cele mai dragi proiecte în care am fost implicat și mă întorc cu foarte mult entuziasm. Aveam nevoie de o pauză, pentru a petrece mai mult timp cu Dana și cu familia noastră, pentru a călători împreună, dar și pentru a mă putea dedica proiectelor mele de film. A fost un an în care am descoperit locuri și lucruri noi, în care am cunoscut oameni extraordinari, iar acum sunt pregătit să revin în televiziune, la Visuri la cheie. Le mulțumesc tuturor celor care au avut mereu încredere în mine și le mulțumesc foarte mult colegilor. Mă întorc cu gânduri bune și cu mult entuziasm în proiectul care mi-a fost întotdeauna aproape de suflet”, a spus Dragoș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×