Povestea răvăşitoare a lui Raul Furdui, de la Visuri la Cheie! A trecut prin 27 de operaţii după ce s-a născut fără nas

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
30/10/2019, 18:34
Povestea răvăşitoare a lui Raul Furdui, de la Visuri la Cheie! A trecut prin 27 de operaţii după ce s-a născut fără nas
Povestea impresionantă a lui Raul Furdui, un băiat care s-a născut fără nas *foto: visurilacheie.protv.ro

Povestea impresionantă a lui Raul Furdui, un băiețel de 18 ani din Slobozia care s-a născut fără nas, a ajuns și la emisiunea „Visuri la cheie”. Toată familia lui a trecut prin mai multe încercări pentru a îl ajuta pe tânăr să trăiască. „S-a născut fără năsuc. Toți medicii ziceau că n-are șanse să trăiască”, a povestit mama băiatului, printre lacrimi.

Povestea impresionantă a lui Raul Furdui, de la Visuri la Cheie

Raul este un copil intelligent care se ține de școală, în ciuda unor probleme grave de sănătate. Acesta a suferit 27 de operații și încă nu a reușit să își reconstruiască nasul. Băiatul nu vede cu ochiul stâng și suferă de o miopie la ochiul drept. Cu toate acestea, el merge la o școală pentru copii normali și are o pasiune pentru șah.

Astfel, datorită acestei pasiuni, Dragoș Bucur i-a pregătit o surpriză importantă tânărului băiat. Acesta a fost dus să joace șah cu Principesa Margareta și Principele Radu, chiar la palatul Elisabeta. Povestea lui Raul poate fi urmărită în ziua de miercuri, 30 octombrie, de la ora 20:30, pe Pro Tv.

Familia lui Raul Furdui trăiește într-un apartament sărăcăcios

Pe lângă povestea de viață impresionantă, familia Furdui a avut nevoie de cei de la Visuri la cheie și pentru a-I ajtua să trăiască în condiții decente. Apartamentul vechi în care locuiește Raul are multe probleme: un balcon șubred, care stă să cadă, o baie neîncălzită predispusă la mucegai și o instalație electrică îmbătrânită, iar pentru băiat este important să locuiască într-un mediu sigur și călduros. Miercuri, de la 20:30, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi vor aduce bucurie în familia Furdui.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×