Un model cu sindromul Down a defilat pe scena New York Fashion Week!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/09/2018, 13:30
Un model cu sindromul Down a defilat pe scena New York Fashion Week! GALERIE FOTO
modelul curajos cu sindromul dawn a incalzit sufletele oamneilor

Fata de 21 de ani a arătat tuturor că nimic nu te poate opri, iar boala pe care o are nu este un pretext pentru a nu lupta în continuare pentru a duce o viață normală. „M-am simțit foarte fericită și mi-a plăcut foarte mult scena”, a spus Avila.

„Am vrut să arăt lumii că nu există bariere”, a spus tânăra. Marian Avila nu doar că a cucerit inimile oamenilor, ci a și dat dovadă de o schimbare a percepțiilor greșite ale unora care credeau că sindromul Down este ceva ce te împiedică.

 

Un model cu sindromul Down a defilat pe scena New York Fashion Week!
modelul de viata marian villa a suprins cu pozitivitatea sa

Modelul cu sindromul Down nu este o piedică

Marian Vila nu este singurul model demn de urmat datorită curajului, acceptării de sine și a perseverenței. Tânăra de 21 de ani a defilat pe scena de la New York Fashion Week alături de Tae McKenzie. Frumoasa mulatră, Tae, se folosește de un scaun cu rotile pentru a se putea deplasa.  Aceasta suferă de o formă rară care provoacă accidente vasculare cerebrale.  „Sunt atât de mulți oameni în situația mea care nu cred că dramele sunt posibile”, a spus ea.

,,Nu e nimic ce nu poți face. Doctorii pot spune un lucru, dar Dumnezeu are întotdeauna ultimul cuvânt „ a declarat McKenzie pentru WFMY2, alături de faptul că își dorește să încurajeze alte femei și fete. „Ea a fost un supermodel ocupat. Misiunea afacerii mele este de a schimba lumea , la un moment dat, dar știu că nu voi face asta doar făcând  rochii drăguțe . Vor fi femeile care poartă aceste rochii frumoase.

Oamenii ca Marian Avila și Tae McKenzie, care distrug limitele în industria modei ”,  a afirmat designerul Talisha White al cărei bal a participat Marian.  „Mă bucur foarte mult pentru ea. Se întâlnește cu Vogue. Se întâlnește cu Harper’s Bazaar. Se întâlnește în diferite showroom-uri, în diferite agenții de modeling”, a mai declarat designerul.

Citește și: Apare un nou tip de PENSIE! De când se aplică

Citește și: Horoscopul dragostei azi, 11 septembrie. Probleme în dragoste

New York Fashion Week, scenă pentru toți

Pe scena de la New York Fashion Week au defilat de la  persoane care suferă de sindromul Dawn, până la altele cu diverse dizabilități. În 2015, podiumul a fost plin de povești de viață. Organizatorii au făcut tot posibilul ca pe podium, pe lângă cele mai celebre și experimentate modele, să se afle și frumuseți în scaune cu rotile, inclusive un model cu un picior amputate. Modelele cu dizabilități au defilat pentru multibrandul FTL Moda. Aceștia au prezentat, concomitant, creațiile mai multor designer italieni.

Un caz incredibil de vointă îl reprezintă Jack. Acesta și-a pierdut piciorul încă de pe vremea când avea 16 ani, dar asta s-a întâmplat din cauza unei boli congenitale de țesut osos. „Nu știam ce să aștept de la acest show. Pur și simplu îmi doream să arăt că oamenii cu posibilități fizice reduse nu ar trebui să stârnească repulsie din partea celorlalți”, a spus acesta.

Prezentarea de modă a purtat sloganul „Moda vă iubește” ( Moda Loving you) și a avut loc cu susținerea agenției italiene de caritate „Fondazione vertical”, care sponsorizează și descoperirile științifice legate de cercetarea afecțiunilor coloanei vertebrale. Un alt model cu sindrom Down a defilat tot la Săptămâna Modei de la New York. Jamie Brewe, actriță de meserie, a declarat că vrea să inspire, prinprezența sa, și alte persoane care nu îndrăznesc să se promoveze pe podium din cauza patologiilor

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×