Un ministru din Guvernul Orban, ținta ironiilor în mediul virtual! S-a „chinuit” în zadar să pronunțe numele programului PNDL

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
20/01/2020, 21:18
Un ministru din Guvernul Orban, ținta ironiilor în mediul virtual! S-a „chinuit” în zadar să pronunțe numele programului PNDL
Gafă de proporții a unui ministru, chiar în timpul unei ședințe de Guvern. Sursa foto: gov.ro

Chiar dacă Viorica Dăncilă și PSD nu se mai află la putere, liberalii par deciși să ducă mai departe șirul de gafe din timpul fostului Executiv. Cea mai recentă „ispravă” de acest gen îi aparține lui Ion Ștefan, ministrul Lucrărilor Publice, care a devenit imediat ținta ironiilor pe rețelele de socializare.

Ministrul s-a făcut de râs în ședința de Guvern, după ce nu a reușit să pronunțe numele programului PNDL

Oficialul s-a făcut de râs chiar în timpul ședinței de Guvern de luni, „vinovatul” fiind numele unui program celebru, anunțat odinioară cu surle și trâmbițe de fostul lider al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea. Este vorba despre Programul Național de Dezvoltare Locală, a cărui abreviere i-a dat serioase bătăi de cap ministrului.

Deși a încercat în repetate rânduri să pronunțe corect PNDL, Ion Ștefan „a reușit” de fiecare dată să rostească PNL, prescurtarea denumirii formațiunii politice din care face parte. „Pentru PNLD… PNLD… pentru PNDL 2… PNDL… PNL….

Ocupându-mă mai mult de PNL, mi se mare mai… da…În perioada 7-18 ianuarie, Ministerul Lucrărilor Publice a continuat controalele în teritoriu, au fost vizate 1.554 de solicitări în valoare de aproximativ 900 de milioane de lei.

În urma controlului efectuat de Corpul de control, au fost verificate 139 de UAT-uri din judeţe, valoarea decontărilor solicitate de acestea a fost de 320 de milioane de lei. În urma controalelor au fost găsite în neregulă 19 solicitări neconforme, cu o valoare de 10 milioane de lei„, a declarat ministrul Lucrărilor Publice în timpul ședinței de Guvern.

Gafa ministrului, ironizată pe rețelele de socializare

Din păcate, „devotamentul” lui Ion Ștefan față de propriul partid politic nu a fost întâmpinat cu foarte multă căldură pe rețelele de socializare. În vreme ce unii internauți s-au amuzat, copios, alții au taxat dur gafa comisă de ministru.

Iar dacă îl întrebi ce reprezintă PNDL, nu știe, dar vrea să-l desființeze”, „Nea ministru Grindă, un clovn din menajerie!”, sau I se-mbârligă limba. A lins prea mult pentru funcție”, „Mergi la logoped nene! Ai bani, pune mâna pe carte și mai ia și dintre colegi!”, sau „Doamne Ferește … râde și Dăncilă de el”, sunt doar câteva dintre comentariile postate în mediul online.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×