Viorica Dăncilă, gafă de zile mari! Fostul premier vrea să câștige alegerile de anul trecut

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
06/11/2019, 14:27
Viorica Dăncilă, gafă de zile mari! Fostul premier vrea să câștige alegerile de anul trecut GALERIE FOTO
Viorica Dăncilă a comis o nouă gafă. Sursa foto - facebook

Viorica Dăncilă a comis o nouă gafă de zile mari! Aceasta s-a apucat să critice participarea președintelui Klaus Iohannis la ședința de guvern, dar a uitat în ce an este și, mai ales, ce alegeri trebuie să câștige. „Am văzut un președinte care este de fapt este prim-ministru, un cuplu, Iohannis-Orban, asemănător cuplului Băsescu-Boc. Scopul partidului social democrat este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut”, a transmis fostul premier, conform unei înregistrări publicate de Digi FM.

Viorica Dăncilă, gafă de zile mari!

„Am văzut un președinte care este de fapt este prim-ministru, un cuplu Iohannis – Orban, asemănător cuplului Băsescu – Boc, un diriginte care și-a adus elevul în fața poporului, mă mir că nu l-a luat și de urechi, pentru a veni cu o opinie a sa electorală pe care nu a fost suficient să o aducă în spațiul public de la Administrația Prezidențială.

Am văzut că această campanie continuă acum de la Palatul Victoria. Am văzut un președinte care după o zi de la preluarea mandatului actualului Guvern vorbește de greaua moștenire. Sunt miniștri care încă nici nu și-au preluat mandatul, nici nu au văzut măcar documentația din ministerele pe care le-au preluat, încă nu s-a făcut comasarea ministerelor, astfel încât să vadă toate ministererele cum se prezintă”, a declarat Viorica Dăncilă.

Fostul premier vrea să câștige alegerile de anul trecut

Viorica Dăncilă nu înțelege de ce actualul guvern preferă să facă referire la moștenirea grea pe care au găsit-o în ministere. ”Da, o grea moștenire lăsată de PSD, a doua cea mai mare creștere economică din UE, o grea moștenire lăsată 3,8% șomaj, creșterea salariilor și pensiilor. Dacă pornim de la aceste aspecte, din punctul de vedere al candidatului Iohannis este o grea moștenire.

Dacă tot este prim-ministrul României, domnul Iohannis trebuie să vină și să spună ce face pentru români. A vorbit despre o guvernare eșuată. Noi spunem că a avut un mandat eșuat în calitate de președinte. Cinci ani a stat mai mult în vacanță. Nu a avut cum să vadă care sunt pașii făcuți de România și care sunt măsurile luate pentru români”, a adăugat Dăncilă.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×