Dan Barna, avertisment pentru electorat înaintea alegerilor prezidențiale! „Spiritul lui Liviu Dragnea e pe buletinul de vot, se numeşte Viorica Dăncilă”

Alex Năstase  
înStiri de ultima ora
05/11/2019, 16:30
Dan Barna, avertisment pentru electorat înaintea alegerilor prezidențiale! „Spiritul lui Liviu Dragnea e pe buletinul de vot, se numeşte Viorica Dăncilă”GALERIE FOTO
Dan Barna vrea ca PSD-ul să fie sancționat la alegerile prezidențiale. Sursa foto - facebook

Candidatul alianței USR/ Plus Dan Barna a lansat un avertisment pentru electorat înaintea alegerilor prezidențiale! Acesta a transmis că „spiritul” lui Liviu Dragnea este pe buletinul de vot şi se numeşte Viorica Dăncilă. Barna nu s-a oprit aici și a mai spus că el crede că este timpul să fie sancţionat prin vot un partid care în ultimii 30 de ani aproape că a scos România din Europa şi care a alungat cinci milioane de români din ţară.

Dan Barna, avertisment pentru electorat înaintea alegerilor prezidențiale!

„Ieri a fost un rezultat grozav, am scăpat, a fost o moţiune de cenzură şi am reuşit să învestim noul guvern şi am scăpat de Guvernul Dăncilă. Dar scăparea de PSD-ism, scăparea de spiritul lui Liviu Dragnea se face şi duminică la vot pentru că spiritul lui Liviu Dragnea e pe buletinul de vot, se numeşte Viorica Dăncilă. De asemenea, mesajul meu e unul foarte clar, ieşiţi la vot”, a afirmat Barna.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Dan Barna este încântat ți mulțumit de șansele pe care le are să intre în turul 2. Candidatul USR/Plus nu se teme de Viorica Dăncilă și anunță că este gata să lupte cu Klaus Iohannis. „Şanse maxime. Am văzut rezultatul la europarlamentare, am văzut că există componenta aceea activă a societăţii româneşti care se implică, care a înţeles că trebuie să ne implicăm în politică, gropile din asfalt sunt politică, infecţiile din spital sunt politică, manualele proaste sunt politică.

„Spiritul lui Liviu Dragnea e pe buletinul de vot, se numeşte Viorica Dăncilă”

Faptul că ne-a luat 30 de ani ca societate să înţelegem că nu putem lăsa politica să fie făcută de alţii şi oamenii cinstiţi doar să se ocupe de şcoala copiilor, de casă, de serviciu şi că trebuie să ne facem şi politica comunităţii, că nu există altă variantă, de cinci mii de ani umanitatea se conduce doar prin politică, din aceste motive sunt foarte optimist pentru că oamenii au înţeles că implicându-se se pot schimba lucrurile”.

Barna vrea ca PSD-ul să fie scos din joc. „E timpul să sancţionăm prin vot un partid care de 30 de ani aproape a scos România din Europa, care timp de 30 de ani a alungat cinci milioane de români din ţară. În aceşti 30 de ani au plecat cinci milioane de români, doar anul trecut au plecat 230.000 de oameni. Dacă mai dăm încă o dată vot PSD, este ca şi cum ne batem joc de eforturile de trei ani şi jumătate ale societăţii şi ale celor care au ieşit în stradă”, a mai spus Dan Barna.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×