Viorica Dăncilă, cadou la discursul de plecare din Guvern! Petre Daea i-a oferit un buchet de flori. Foto

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
04/11/2019, 20:34
Viorica Dăncilă, cadou la discursul de plecare din Guvern! Petre Daea i-a oferit un buchet de flori. Foto
Viorica Dăncilă, cadou la discursul de plecare din Guvern

Viorica Dăncilă a primit un cadou la discursul de plecare din Guvern și trecere în Opoziție! Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii, a emoționat-o pe Viorica Dăncilă, la prima ei conferință de presă după ce a pierdut mandatul de premier.

Viorica Dăncilă, cadou la discursul de plecare din Guvern

Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii, i-a oferit drept cadou Vioricăi Dăncilă un buchet de flori pe care i l-a dat șefei de partid, în aplauzele celorlalți lideri social-democrați. Vizibil surprinsă, Dăncilă le-a mulțumit foștilor colegi de Guvern.

Liderul PSD Viorica Dăncilă a anunțat, luni, că social-democrații care au votat învestirea Guvernului Orban au fost excluși din partid. „De astăzi, Partidul Social Democrat intră în mod oficial în opoziție. Și ne vom asuma cu maximă seriozitate toate responsabilitățile care decurg din acest rol.

”E o zi neagră pentru democrație”

Și dacă tot vorbim de responsabilitate și de asumare, aș vrea să fie foarte clar că, în conformitate cu decizia luată în ultima ședință a Comitetului Executiv, toți cei care au trădat la acest vot au fost deja excluși din Partidul Social Democrat. Așa e normal și așa e corect față de toți românii care și-au pus încrederea în noi”, a spus Viorica Dăncilă în cadrul unei conferințe de presă, susținute la sediul PSD.

Viorica Dăncilă i-a amenințat pe liberalii care s-au instalat la Palatul Victoria. ”Eu garantez că vom fi cea mai grea opoziție pe care acest Guvern improvizat o poate avea. Acest Guvern-ghilotină, cel mai vulnerabil Executiv de după 1989 la șantajul grupurilor de parlamentari trădători, un guvern slab și expus corupției”, a mai spus Viorica Dăncilă.

”Astăzi, s-a desăvârșit operațiunea ilegitimă de confiscare a puterii legitime de către președintele Iohannis. E o zi neagră pentru democrație, ziua în care Iohannis a reușit să-și impună locotenenții la Palatul Victoria. Vorbim inclusiv de oameni propuși la ministere-cheie care au fost respinși în mod rușinos la audierile din comisiile de specialitate. Avem un președinte antidemocrație și care lucrează împotriva românilor”, a mai spus Viorica Dăncila.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×