Drama Vioricăi Dăncilă. Ce făcea când i-a murit mama: “A fost un șoc”

Daniel Scripcaru  
înStiri de ultima ora
03/11/2019, 15:37
Drama Vioricăi Dăncilă. Ce făcea când i-a murit mama: “A fost un șoc”
Viorica Dăncilă era la Strasbourg atunci când i-a murit mama. Sursa foto: protv.ro

Premierul demis Viorica Dăncilă a vorbit deschis despre momentele grele din viața sa și regretul pe care îl are. Viorica Dăncilă a mărturisit că atunci când îi este greu, gândul îi zboară la mama ei, care a fost o persoană foarte puternică și care tranforma obstacolele din viață într-o oportunitate!

Viorica Dăncilă era la Strasbourg atunci când i-a murit mama

Premierul Viorica Dăncilă a fost prezentă într-o emisiune la Antena 3, unde a vorbit deschis despre momentele neplăcute pe care a fost nevoită să le trăiască. Unul dintre cele mai dificile momente a fost moartea mamei sale.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Faptul că am făcut politică nu este un regret. Dar nu mi-a permis să stau destul de mult cu fiul meu. Am fost mult plecată, multă activitate politică. Mama mea a stat mult cu Victor, l-a iubit enorm!

”Am crezut că nu este adevărat”

Pentru mine a fost foarte greu, mai ales că părinții mei s-au despărțit când eram în liceu. Tatăl meu și-a făcut o altă familie, eu am rămas cu mama mea. A fost un om deosebit, m-a ajutat și iubit enorm de mult. Când a murit, eu eram la Strasbourg, eram în sesiune parlamentară. Când am aflat, am crezut că nu este adevărat. Până am ajuns în țară, mi s-a părut foarte, foarte mult. 

Pentru mine pierderea mamei a fost un șoc. E așa de greu de acceptat acest lucru. Era un om foarte puternic, plin de viață. Totul s-a petrecut foarte repede… Au trecut trei ani, însă nici acum nu mă pot obișnui cu ideea. Când îmi e greu, gândurile îmi zboară către mama”, a spus Viorica Dăncilă, duminică, la Antena 3.

„Ne-am sprijinit foarte mult! Mama a fost o luptătoare! Orice obstacol îl transforma într-o oportunitate. Spunea că, în viață, numai oamenii puternici reușesc”, a mărturisit Viorica Dăncilă în cadrul emisiunii „De-a viața ascunselea”.

Acum, Viorica Dăncilă se află în campanie electorală. Președintele PSD este candidatul partidului la alegerile prezidențiale, care vor avea loc luna aceasta, pe data de 10. Sondajele de opinie o dau pe Viorica Dăncilă ca fiind favorită să ajungă în turul II al alegerilor prezidențiale, împreună cu candidatul susținut de PNL, Klaus Iohannis.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×