Fiul cântăreței Anamaria Pop, mesaj cutremurător după moartea mamei sale. Ce regretă tânărul

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
19/08/2019, 13:30
Fiul cântăreței Anamaria Pop, mesaj cutremurător după moartea mamei sale. Ce regretă tânărul
Anamaria Pop s-a stins din viață în urma unui accident rutier grav. Sursa foto: stirileprotv.ro

O nouă tragedie a șocat în aceste zile întreaga suflare a muzicii populare românești. Duminică, 18 august, a încetat din viață Anamaria Pop, îndrăgita interpretă de folclor în vârstă de doar 38 de ani. La scurt timp după accidentul rutier care a dus la moartea mamei sale, fiul cel mare al artistei a postat un mesaj de-a dreptul cutremurător.

Fiul Anamariei Pop, reacție cutremurătoare după moartea cântăreței de muzică populară

Sfâșiat de durere, acesta a relatat prin intermediul rețelelor de socializare ultimele clipe petrecute alături de mama sa, înaintea cumplitei tragedii. Totodată, tânărul de 19 ani a dezvăluit ultimele cuvinte pe care i le-a adresat cântăreața de muzică populară, rememorând momentele dureroase prin care a trecut la aflarea veștii că aceasta nu mai este printre noi.

În plus, adolescentul a adresat și un îndemn tuturor copiilor, acela de a-și iubi mamele și a le demonstra de fiecare dată afecțiunea necondiționată, mai ales că nu se știe când moartea le poate smulge nemilos din mijlocul familiei.

Anamaria Pop, alături de fiul său mai mare. Sursa foto: spynews.ro
Anamaria Pop, alături de fiul său mai mare. Sursa foto: spynews.ro

Mesajul emoționant transmis de fiul Anamariei Pop, după moartea mamei sale.

Mamă, am intrat astăzi (n.r. – duminică, 18 august)  în casă şi încă ţi-am simţit parfumul cu care te dădeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele erau desfăcute în baie din graba de a ajunge acolo unde te-ai pornit să te duci, aveam sentimentul că TU eşti acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde imi era mie cel mai frica, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă.Am închis ferestrele, ţi-am luat bluza şi mi-am pus-o la nas doar ca să-ţi mai simt mirosul, după care am început să plâng în hohote! Înainte să pleci te-am pupat, te-am îmbrăţişat, ca de obicei, şi ţi-am spus să ai grijă de tine căci Alexucu te iubeşte, iar dupa o oră să aud că ai avut accident.

Nu credeam că ai păţit ceva, dar când am ajuns la faţa locului, poliţistul m-a întrebat <>, la care i-am răspuns <>. A luat o gură de aer si mi-a spus <>. Eu credeam că vorbea în necunoştinţă de cauză, nu l-am băgat în seamă, ca după aceea să primesc un val de mesaje de condoleanţe (nici pe ceilalţi nu i-am băgat în seamă), eu încă sperând că eşti în viaţă şi că n-ai păţit nimic grav! Bomba bombelor o primisem la spital, un ocean de lacrimi mi-a ieşit din ochi, credeam că-i un coşmar, şi încă sper să fie un coşmar.

Vreau să mă trezesc brusc plin de transpiraţie şi să fug la tine în cameră să-ţi spun cât de mult te iubesc şi să te strâng în braţe tare, dar se pare că acest coşmar va dura o viaţă. Doar pe tine te-am mai avut, eu şi fratele meu doar pe tine te-am avut!!! Dumnezeu să te ierte dragă mamă, regret enorm că nu ţi-am spus zilnic că te iubesc şi iartă-mă pentru tot ce-am făcut în neplăcerea ta, îţi promit că voi avea singur grijă de casă şi de Denis. Iubiţi-vã mamele, spuneţi-le că le iubiţi, arătaţle că le iubiţi, fiindcă moartea e imprevizibila, iar după aceea veţi regreta enorm că n-aţi apucat s-o faceţi! Îţi mulţumesc că m-ai crescut în ăştia 19 ani şi că ai făcut tot posibilul să nu ne lipsească nimic!”, a scris fiul artistei, pe contul personal de Facebook.

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×