Cadou surprinzător pentru Viorica Dăncilă. Șefa PSD a primit o sabie de samurai și o icoană

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
02/11/2019, 20:06
Cadou surprinzător pentru Viorica Dăncilă. Șefa PSD a primit o sabie de samurai și o icoană
Viorica Dăncilă a primit cadou o sabie de samurai. Sursa foto: digi24.ro

Viorica Dăncilă a primit două cadouri surprinzătoare din partea colegilor săi de la filiala Arad, care o vor ajuta să lupte cu ”forțele răului”! Premierul demis a primit o sabie de samurai, cu care ”să taie la propiru și la figurat tot ce trebuie tăiat”, dar și o icoană! Viorica Dăncilă se află în plină campanie electorală pentru alegerile prezidențiale.

Viorica Dăncilă a primit cadou o sabie de samurai

În vizitele pe care le-a făcut prin țară, candidatul PSD la alegerile prezidențiale a juns și în Arad, unde colegii săi i-au făcut ciudatul cadou.

„Doamna Viorica Dăncilă, din punctul meu de vedere sunteți un samurai, chiar dacă sunteți femeie. Sunteți mult mai puternică decât mulți bărbați, inclusiv decât cei șase, șapte bărbați care au făcut front comun ca să dea jos Guvernul României. Avem încredere în dumneavoastră. Trebuie să fiți sigură că veți câștiga alegerile.

”Viorica Dăncilă este curată ca lacrima”

Am văzut cum vă iubesc oamenii. Vreau să vă rog să acceptați mici cadouri simbolice, din partea mea și a organizației, cadouri care să vă călăuzească în lupta cu acei bărbați și nu numai, doamnă prim-ministru. În primul rând o să vă fac cadou o sabie de samurai. Simbolistica acestei săbii, care sper să vă ajute să taiați atât la propriu, cât și la figurat, tot ce trebuie tăiat, iar dumneavoastră știți exact la ce mă refer eu”, a spus Dorel Căprar, la Arad, citat de Mediafax.

El a mai adăugat că Viorica Dăncilă este curată ca lacrima, este precum un samurai care luptă până la sfârșit”. Un alt cadou primit de Viorica Dăncilă este o icoană. „Avem o icoană făcătoare de minuni care este la mănăstire, cu siguranță această icoană și Dumnezeu vă va călăuzi în lupta pe care o aveți cu forțele răului, cu cei care doresc dezbinarea României”, a mai spus Dorel Căprar.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×