Petre Daea, cadou inedit de ziua lui: Un tort în formă de oaie! Video

Petre Daea, cadou inedit de ziua lui: Un tort în formă de oaie! Video
Petre Daea a primit de ziua lui un cadou în formă de oaie *foto: adevarul.ro

Unul dintre cei mai simpatici membri ai guvernului demisionar Viorica Dăncilă este ministrul Agriculturii, Petre Daea. Chiar dacă „a făcut-o de oaie” cu peste porcină, Daea rămâne unul dintre puținii miniștri apreciați în domeniul său. Petre Daea este autorul mai multor sloave memorabile încă din perioada guvernului Grindeanu, momentul în care a preluat șefia Agriculturii. Colegii săi din PSD au avut grijă să îi aducă aminte de simpatia pentru ovine cu ocazia sărbătoririi vârstei de 70 de ani.

Petre Daea a primit de ziua lui un tort în formă de oaie!

Petre Daea a fost sărbătorit vineri seara de către colegii din partid. Aceștia se aflau la Arad, în plină campanie pentru alegerile prezidențiale. Cu toate acestea, PSD-iștii au avut grijă să aibă la îndemână un cadou pentru ministrul demisionar al Agriculturii. Astfel, Petre Daea a primit un tort în formă de oaie, animalul său favorit.

Când i s-a cântat „Nea Petre să trăiască, La Mulți Ani” de către premierul Viorica Dăncilă și ceilalți invitați din cadrul PSD, lui Petre Daea au început să îi dea lacrimile.

Petrecere surpriza organizata de premierul Viorica Dancila si conducerea PSD pe tru ministrul Agriculturii, Petre Daea, cu ocazia implinirii a 70 de ani

Gepostet von stiripesurse.ro am Freitag, 1. November 2019

Petre Daea, relație specială cu oaia!

Nu doar colegii din PSD au luat aminte de simpatia lui Petre Daea pentru ovine. Astfel, pe lângă tortul sub formă de oaie, agricultorii din Arad i-au și o plachetă pe care au scris ”Multe secole cu oaia, 70 cu Petre Daea”.

„Sunt 12 milioane de oi. Au trei kilograme oaia. O plapumă cât ar fi? Trei kilograme. Ar fi 12 milioane de plăpumi în România pentru săracii aştia”, „Oaia e o statuie vie. Lângă oaie găseşti o frunză, dar lângă frunză nu găseşti o oaie”, sunt două dintre cele mai cunoscute perle ale ministrului demisionar al Agriculturii.

De asemenea, Petre Daea a avut o explicație și pentru faptul că oaia merge cu capul plecat: „Îi este ruşine de televiziuni, de ce vorbesc despre ea. Se jenează. Ar trebui să stopăm discuţiile despre această specie extrem de importantă pentru ţară, necesară şi foarte foarte valoroasă pentru cei care se ocupă cu asemenea activitate”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×