Viorica Dăncilă, mesaj pentru PSD-iștii care votează guvernul Ludovic Orban: „Trădătorii să meargă în partidul-foarfece”

Viorica Dăncilă, mesaj pentru PSD-iștii care votează guvernul Ludovic Orban: „Trădătorii să meargă în partidul-foarfece”
Viorica Dăncilă a avut un mesaj pentru trădătorii din PSD *foto: hepta.ro

Aflată în campanie electorală la Arad, Premierul demisionar Viorica Dăncilă a spus că partidul pe care îl va conduce nu va merge la votul de învestitură de luni a guvernului premierului Ludovic Orban, propus de Klaus Iohannis. Dăncilă susține că „trădătorii” PSD ar trebui să meargă la „partidul-foarfece”, dacă vor vota pentru guvernul liberal.

Viorica Dăncilă anunță că PSD nu va merge la votarea guvernului Ludovic Orban

Viorica Dăncilă a spus de la Pâncota, județul Arad, că nu crede că PSD va asigura cvorumul la învestirea noului guvern: „În mod normal, luni nu trebuie să existe cvorum pe care să-l asigure PSD. Cei care au dărâmat acest guvern, cei șase lideri politici în frunte cu candidatul Iohannis, trebuie să asigure cvorumul pentru trecerea acestui guvern”, a spus premierul demisionar.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Întrebată cum se va asigura că nu va fi cvorum, prezidențiabilul PSD a spus că parlamentarii social-democrați nu vor fi prezenți în sală: „Nu vom fi prezenți în sală. Parlamentarii nu vor fi prezenți în sală. Bineînțeles că sunt și trădători și i-am văzut, dar cum vor merge la vot, a doua zi să meargă în partidul-foarfece și să nu mai fie alături de PSD, pentru că e clar că nu au niciun atașament față de acest partid și nu vor să ia decizii pentru oameni”, a mai spus Dăncilă.

De ce nu va participa PSD la învestirea guvernului Ludovic Orban

Viorica Dăncilă susține că guvernul Ludovic Orban are un program politic îndreptat împotriva oamenilor: „Eu sper ca acest guvern să nu treacă, nu pentru că vrem să nu schimbăm oameni cu alți oameni, nu pentru că vrem să rămână Viorica Dăncilă și să nu vină Ludovic Orban, ci pentru că nu putem accepta un program de guvernare care este împotriva oamenilor. În momentul în care vor semna Pactul pentru Bunăstarea Românilor prin care să se angajeze că nu vor tăia pensii și salarii, că nu vor pedepsi IMM-urile, că vor acționa pentru români și România, atunci PSD va merge și va vota un guvern. Până atunci, răspunsul nostru este categoric nu”, a mai declarat premierul interimar.

Potrivit programului aprobat de conducerea Parlamentului, votul pentru învestirea Guvernului Orban urmează să fie dat luni, în plen reunit.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×