Dan Barna, gafă uriaşă! Are legătură cu Guvernul Vioricăi Dăncilă: „România îl așteaptă de 3 ani și jumătate”

Dan Barna, gafă uriaşă! Are legătură cu Guvernul Vioricăi Dăncilă: „România îl așteaptă de 3 ani și jumătate”
Dan Barna, gafă în Parlament

Prezidențiabilul Dan Barna a făcut o gafă uriașă, chiar de la tribuna Parlamentului! Candidatul la președinție al USR s-a aflat în plenul Parlamentului, unde Guvernul Orban a reușit să obțină votul de învestitură cu 240 de voturi pentru!

Dan Barna, gafă în Parlament

În deschiderea discursului susținut de la tribuna Parlamentului, cu ocazia votului de învestitură acordat Guvernului PNL, prezidențiabilul USR, Dan Barna, a afirmat că partidul său va vota pentru cabinetul propus de candidatul PNL, Klaus Iohannis, și nu se va opune ”unui demers pe care România îl așteaptă de 3 ani și jumătate, acela de a trimite Guvernul Viorica Dăncilă acasă”.

Dan Barna s-a înșelat amarnic și a făcut o gafă uriașă! Viorica Dăncilă a ocupat funcția de prim-ministru doar un an și 8 luni, aceasta depunând jurământul în funcție la data de 29 ianuarie 2018. Anterior, în 2017 au existat alte două guverne PSD, conduse de Sorin Grindeanu și, respectiv, Mihai Tudose.

Dan Barna crede că Guvernul Dăncilă a guvernat 3 ani

Guvernul Sorin Grindeanu a fost demis chiar de propriul partid, după ce premierul mai că s-a închis în Palatul Victoria de unde a refuzat să plece. A fost orima dată în istoria României când un partid și-a dat jos propriul ececutiv.

Și cel de-al doilea guvern PSD, cel condus de Mihai Tudose a fst nevoit să plece. Tudose si-a anuntat demisia dupa ce Comitetul Executiv National al PSD a votat in favoarea retragerii sprijinului politic pentru actualul premier. Mihai Tudose nu a asigurat interimatul, iar premierul Japoniei, Shinzō Abe, aflat la prima sa vizită în România, a fost nevoit să se plimbe prin Muzeul Satului, deoarece nu a avut cu cine să se întâlnească. Premierul nipon a fost primit de președintele Klaus Iohannis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×