Un militar s-a sinucis! S-a aruncat în gol de pe bloc, iar familia nu a știut nimic

Ana Chivu   
în Stiri mondene
24/11/2018, 15:56
Un militar s-a sinucis! S-a aruncat în gol de pe bloc, iar familia nu a știut nimic
Un militar din Brăila s-a sinucis!

Un bărbat din Brăila și-a pus capăt zilelor! Din păcate, acesta a decis să se arunce de la etajul doi al blocului unde stătea. Totul s-a petrecut în cartierul Vidin, potrivit obiectivbr.ro. Cu toate că militarul a activat în alt județ, după ce s-a pensionat, iar legăturile cu Armata s-au încheiat, acesta a revenit în orașul natal.

Bărbatul avea multe alte probleme de sănătate, pe lângă depesie, care se pare că a fost principala cauză. Din păcate, soția sa se afla în acel moment în locuință.

Sinucidere în Brăila! Un cadrul militar s-a aruncat de la etajul 2

Bărbatul, fost cadru militar, a decis să încheie socotelile cu viața, astfel s-a aruncat de la etajul doi al blocului în care deținea apartamentul în care locuia. Acesta s-a pensionat, iar după ce a activat atâția ani în Armată în alt județ, s-a restabilit în orașul natal, Brăila.

Corpul neînsuflețit al bărbatului
Targa pe care s-a aflat trupul neînsufețit al bărbatului

Din nefericire, militarul avea câteva probleme de sănătate. Acesta suferea de diabet, depresie și recent și-a operat un picior. Șocant fost momentul în care soția cadrului militar aflase de la polițiștii care i-au bătut la ușă că soțul ei s-a aruncat de la balcon. Totul s-a petrecut în timpul în care femeia era în casă. Trupul neînsuflețit al cadrului militar a fost transportat la Institutul de Medicină Legală. În urma acestui tragic eveniment, un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost înfăptuit de oamenii legii dim județ.

Alt caz de sinucidere al unui cadru militar

În urmă cu doi ani, în ziua de 22 noiembrie, Vasile Adrian Jiman s-a spânzurat. Acesta s-a sinucis într-o unitate din Cluj. Bărbatul avea doar 34 de ani și se pare că ar fi recurs la acest gest necugetat din cauza unor probleme personale. „Un caporal în vârstă de 34 de ani, Vasile Adrian Jiman, de la o unitate militară din Someşeni s-a spânzurat, marţi, şi a fost găsit în foişorul unităţii. Am declanşat o anchetă în acest caz, s-au făcut cercetări la faţa locului. Din primele informaţii reiese că gestul ar fi avut a bază motive personale”, a declarat Viorel Siserman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×