Un militar a murit în timpul pregătirilor pentru parada de 1 Decembrie. VIDEO

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
23/11/2018, 11:34
Un militar a murit în timpul pregătirilor pentru parada de 1 Decembrie. VIDEO
Echipajele SMURD ajunse la fața locului nu au mai putut să-l salveze pe militar!

Un eveniment tragic s-a petrecut în timpul pregătirilor pentru parada sărbătoririi zilei naționale! Un militar din Alba Iulia s-a electrocutat și a murit pe loc. Incidentul petrecut în cadrul antrenamentului armatei pentru 1 Decembrie i-a adus sfârșitul omului.

Totul s-a întâmplat în această dimineață, 23 noiembrie, în gara din Alba Iulia, potrivit alba24.ro. „Am văzut când s-a ridicat și a atins cablul de înaltă tensiune. L-a aruncat de acolo ca pe o păpușă”, a declarat un martor al nefericitului eveniment.

Militar decedat în timpul pregătirilor pentru 1 Decembrie!

Un militar care se afla în timpul pregătirilor zilei speciale de 1 Decembrie a decedat azi dimineață. Acesta se afla la gara din Alba Iulia, descărcând vehiculele militare. Bărbatul a fost electrocutat, iar impactul puternic i-a adus moartea. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării a confirmat decesul militarului. ”S-a înregistrat un eveniment nefericit la o coloană de blindate care se deplasa pentru ceremonia militară de la Alba Iulia, a declarat Olivia Anghel pentru Mediafax.

 Bărbatul s-a urcat, după sosirea vehiculelor militare, pe tancurile venite din Turda, cu trenul. Din păcate, militarul s-a atins de firele de înaltă tensiune ale CFR, fire ce trebuiau să fie scoase de sub tensiune în momentul în care militarii se ocupau de vehicule.

Din păcate, echipele de intervenție care au ajuns de urgență la fața locului nu i-au putut salva viața militarului, așa că au rămas doar să-i anunțe oficial decesul. ”Din primele informații a fost electrocutat. Se afla pe tehnica militară. Incidentul a avut loc în gara Alba Iulia”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării.

Știre în curs de actualizare

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×