Restricții rutiere în București, pe 9 și 11 noiembrie, pentru buna desfășurare a unor evenimente militare și sportive

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/11/2018, 18:33
Restricții rutiere în București, pe 9 și 11 noiembrie, pentru buna desfășurare a unor evenimente militare și sportive
Vor fi restricții rutiere în București pe 9 si 11 noiembrie

Restricții rutiere în București, pe 9 și 11 noiembrie, pentru buna desfășurare evenimentelor militare și sportive, ”Ziua Artileriei Românie-175” și ”Bucharest Urban Athletics”. Așadar, în ziua de vineri, din data de 9 noiembrie, se va celebra ”Ziua Artileriei Române-175 de ani”, iar oamenii pot depune coroane și jerbe de flori. Atunci, traficul va fi blocat între orele 09:00 și 11:30, asta pe banda I de circulație a Bulevardului Eroilor și Bulevardul Eroilor Sanitari. Mai exact, zona de 50 de metri, stânga și dreapta față de Monumentul Artileriei. Și, în ziua de duminică, din data de 11 noiembrie, va avea loc ”Bucharest Urban Athletics”, ce se va ține pe Șoseaua Kiseleff. Traficul va fi restricționat între Strada Arh. Ion Mincu și Piața Victoriei, între orele 05:30 și 14:00, iar pe segmentul ce cuprinde Piața Arcului de Triumf și Piața Victoriei, traficul va fi blocat între orele 07:30 și 14:00.

De altfel, brigada rutieră recomandă conducătorilor auto să ocolească zonele numite mai sus în perioada 9 și 11 noiembrie. Oricum ar fi, aceștia solicită șoferilor să circule cu multă prudență și, mai ales, să respecte semnalele polițiștilor rutieri. Din partea acestora, mai vin și recomandări pentru pietoni. Trecătorii sunt rugați să folosească trotuarele și, în special, să traverseze prin locurile speciale pentru această acțiune, după ce se asigură în repetate rânduri.

Fotografie în care se află alergatori în timp ce participau la Bucharest Urban Athletics
Fotografie surprinsă la Bucharest Urban Athletics

Restricții rutiere în București, pe 9 și 11 noiembrie!

Fotografie cu soldatii români celebrând ziua artileriei române
O fotografie din anii interior, din momentul celebrării Zilei Artileriei Române

Totodată, pietonii sunt rugați să staționeze pe carosabil.  Ziua Artileriei Române împlinește anul acesta 175 de ani de existență și, cu acest prilej, Centrul de Instruire pentru Artileria Terestră și Artileria Anti-aeriană ”Ioan Vodă” vor încânta privitorii cu o serie de omagii aduse acestui moment. De altfel, se va organiza și o ceremonie religioasă, cât și un simpozion care are tema ”Artileria română modernă, la ceas aniversar”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×