Un meteorit a explodat! Video. Bucăţi de rocă s-au prăbuşit pe pământ! Totul a fost filmat

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
02/02/2019, 16:15
Un meteorit a explodat! Video. Bucăţi de rocă s-au prăbuşit pe pământ! Totul a fost filmatGALERIE FOTO
Un meteorit a explodat deasupra Cubei

Un meteorit a explodat deasupra Cubei, vineri seară, iar momentul a fost filmat de camera unui satelit. Mai multe bucăți de rocă au căzut pe pământ în apropierea orașului Vinales, din vestul țării, iar localnicii au colectat o parte din ele și le-au fotografiat. Evenimentul a fost semnalat și de mai multe persoane din statul american Florida, aflat la sute de kilometri distanță.

Localnicii au declarat că au auzit o explozie puternică, în urma căreia ferestrele mai multor case au fost spulberate, apoi bucăți de rocă au căzut pe pământ. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Mai multe persoane au colectat bucățile de rocă desprinse din meteoritul care a explodat, le-au fotografiat și au postat pozele pe rețelele de socializare.

Bucăți de rocă au căzut pe pământ după ce meteoritul a explodat
Bucăți de rocă au căzut pe pământ după ce meteoritul a explodat

Un meteorit a explodat deasupra Cubei, iar bucăți de rocă s-au prăbușit pe pământ

„Am primit informații potrivit cărora un meteorit a fost observat în timp ce trecea pe deasupra statului Florida”, este mesajul postat pe contul de Tweeter NWS Key West, după ce mai mulți localnici au anunțat că au observat pe cer un obiect zburător care lăsa în urmă o dâră de fum. Se pare că meteoritul a explodat în vestul Cubei, în apropiere de orașul Vinales, Pinar del Rio. Explozia a fost înregistrată la ora locală 13:20.

Locuitorii din Cuba și din statul american Florida au postat pe rețelele de socializare imagini cu rocile care au căzut pe pămând după ce meteoritul a explodat. „Se pare că doar în Cuba explodează un meteorit și poți ajunge să cunoști persoana a cărei casă a fost lovită de roci”, a declarat Patrick Oppman, corespondent CNN în Cuba.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×