Stare de alertă în Irlanda. Mai multe OZN-uri au fost depistate de armată. Mărturiile piloților!

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/11/2018, 16:23
Stare de alertă în  Irlanda. Mai multe OZN-uri au fost depistate de armată. Mărturiile piloților!
Un pilot din Irlanda a semnalat niște posibile OZN-uri!

Autoritățile din Irlanda investighează minuțios aparițiile stranii care par a fi OZN-uri. Se pare că mai multe lumini strălucitore, alături de niște obiecte zburătoare, s-au identificat în zona coastei de sud-vest.

BBC News a anunțat incidentul în jurul orei locale 06:47, în ziua de 9 noiembrie. Chiar un pilot a sesizat cele întâmplate, astfel că a decis să contacteze controlul din cadrul traficului aerian.

OZN-uri în Irlanda! ”Se mișca foarte rapid”

Un pilot al unei aeronave a indicat obiectele neidentificate, care i-au atras atenția datorită luminilor extrem de puternice. Acesta a atenționat cele văzute în aer controlului de trafic aerian.

Pilotul crezuse inițial că sunt în derulare excerciții militare. Apelul i-a clarificat faptul că nu există nicun exercițiu și că ce a văzut nu ține de controlul aerian. Pilotul avionului care a zărit prima oară obiectele neidentificate avea de parcurs ruta Montreal-Heathrow.

”O lumină foarte strălucitoare. Se mișca foarte rapid”, a fost declarația pilotului, martor la OZN-urile din Irlanda. Ipoteza cea din urmă, adusă de un alt conducător de aeronave, a fost că poate lumina era venită de la un meteorit sau un obiect intrat în atmosfera planetei. ”În urma semnalărilor unui număr mic de aeronave, vineri, 9 noiembrie, referitoare la o activitate aeriană neobișnuită, Autoritatea Aviatică Irlandeză va întocmi un raport”, a declarat instituția de zbor.

OZN-uri în România

Primul fenomen bizar de un astfel de gen a venit în România în 1517, pe 8 noiembrie. Obiectul neidentificat văzut apare în Letopisețul Moldovenesc: „sămn mare s-au arătat pe ceriu, c-au strălucit dinspre miadzănoapte ca un chipu de om, de-au stătut multă vreme și iară s-au ascuns în văzduh”. 

Clasificarea OZN-urilor apărute în România este: (printre primele văzute, „botezate” de specialiști) Munții Apuseni, Triunghiul Zburător, Avioane-fantomă, Pădurea Baciu, Valea Plopului, Bâlea Lac, Alexeni, Mălina, Aeroportul Mihail Kogălniceanu, Muntele Retezat, Arat, Râmnicu Vâlcea, Câmpia Turzii, Certești, Aeroportul Otopeni etc.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×