Un mecanic auto a primit al patrulea Golden Buzz la Românii au Talent. Florin Călinescu: ”Asta așteptam”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
21/02/2020, 22:50
Un mecanic auto a primit al patrulea Golden Buzz la Românii au Talent. Florin Călinescu: ”Asta așteptam”
Primul Golden Buzz dat de Florin Călinescu. Sursă foto. captură video Twitter

Florin Călinescu și-a folosit primul Golden Buzz din acest sezon și totodată, primul pe care l-a acordat la „Românii au talent”. Anul trecut o croitoreasă, iar acum un mecanic auto care nu au studii în domeniul muzical au reușit să ridice o sală întreagă în picioare, iar jurații au avut parte de un spectacol de nota 10.

Un mecanic auto a primit Golden Buzz pentru interpretarea sa

Un bărbat care lucrează ca mecanic auto , dar care și-a descoperit pasiunea pentru muzică și talentul în urmă cu numai 4 ani, la un băută cu prietenii, a surprins prin timbrul său și prin emoțiile pe care le-a transmis. Concurentul pe numele său Radu Palaniță (40 de ani) a atins o coardă sensibilă în inima lui Florin Călinescu care nu a stat prea mult pe gânduri și a apăsat primul său Golden Buzz din acest sezon.

„Eu asta apreciez la această emisiune. Faptul că oameni fără niciun semn al destinului descoperă ceva și vin aici. Și au o meserie. Uite, anul trecut era o croitoreasă. Acum este un mecanic auto. Mâine puteți fi milionari… Eu de un mecanic auto am nevoie. Vreau să te responsabilizez”, a spus Florin Călinescu după care a apăsat butonul auriu care l-a trimis pe concurent direct în finală.

Radu Palaniță, fără studii muzicale, dar cu o voce de aur

„Noi asta am căutat. Cu toții când ne ducem la un spectcol căutăm emoție, fără emoție noi oamenii suntem morți”, a mai completat Andi Moisescu despre numărul mecanicului auto care a participat și la emisiunea „Vocea României”, dar nu a reușit să întoarcă prea multe scaune.

„O reacție pură de emoție”, „Nu m-am așteptat la așa ceva. Nu-mi vine să cred” sau „E genul de om care nu știe ce diamant deține” sunt doar câteva dintre replicile celor 4 jurați ai emisiunii de la Pro TV: Andra, Florin Călinescu, Mihai Petre și Andi Moisescu.

„Nu am niciun fel de studii muzicale, însă am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, a măturisit Radu Palaniță.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×