Fanii iluzionismului în extaz la Românii au talent. Simon Ștefan citește gândurile oamenilor?

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
21/02/2020, 22:16
Fanii iluzionismului în extaz la Românii au talent. Simon Ștefan citește gândurile oamenilor?
Simion Ștefan, număr incredibil de magie și iluzionism. Sursa foto: captură Pro TV

Un alt număr care a impresionat la ediția din seara aceasta a emisiunii „Românii au talent” a fost un bărbat în vârstă de 36 de ani care i-a atras pe jurați într-un show activ de mentalism. Simion Ștefan i-a lăsat pe toți cu gura căscată când a „ghicit” tot ce au în minte cei 4 jurați creând o frumoasă poveste.

Număr de iluzionism inedit la „Românii au talent” la ediția de vineri, 21 februarie

Seara aceasta continuă să fie spectaculoasă, iar concurenții sunt tot mai talentați și mai surprinzători. Simion Ștefan a reușit să ridice o sală întreagă în picioare și i-a impresionat pe jurați prin numerele de iluzionism pe care le-a centrat asupra celor 4 jurați, dar nici Smiley și Pavel nu au fost uitați.

„Am închis ochii și am zburat… vedeam clădiri, vedeam oameni. Am zburat și mai sus, am zburat cu păsările, am trecut peste nori, am zburat chiar și peste anotimpuri… am trecut prin primăvară, vară, toamnă și m-am oprit la iarnă pentru că am văzut la colțul blocului un copil care încerca să se acopere cu o pătură formată din zăpadă. 

La un moment dat fetița a închis ochii și s-a trezit într-o încăpere plină de oameni calzi care se iubeau sincer, dar de parte a apărut mama fetei și a strigat-o pe nume… Aretha! Numele ei era Aretha Franklin și atunci din depărtare s-a auzit cea mai frumoasă melodie…”, așa și-a început bărbatul numărul de iluzionism pe scena de la Românii au talent.

Jurații impresionați de numărul lui Simion Ștefan: ”4 de DA magici”

Concurentul a început să cânte la pian una dintre cele mai frumoase melodii, piesa aleasă chiar de Andi Moisescu. Așa cum prima dată a ghicit numele ales de Florin Petre și acum Simion Ștefan a „nimerit” ce a avut în minte prezentatorul „Apropo TV”. Era vorba chiar de melodia celebră a cântăreței Celine Dion care a fost coloana sonoră a filmului „Titanic”.

„Titanic, mă ești prost, Titanic. Celine Dion!”, a exclamat plăcut surprins Smiley, iar concurentul a continuat să-și spună povestea impresionantă. „Atunci am deschis ochii și m-am trezit în același loc unde oamenii își trăiesc viața într-un simplu telefon, unde uităm să mai zâmbim. 

Într-un final uităm de noi, dar pentru o singură persoană, dacă ne-am dori, am putea schimba întreaga lume… nu uita să zâmbești sincer pentru că ai de ce”, a mai completat concurentul.

„Totul a fost real”, a declarat Florin Călinescu. „Patru de DA magici și mergi în etapa următoare. Nu există așa ceva, a fost unul dintre cele mai bune numere de magie și mentalism. Ne-a avut la degetul mic”, a mărturisit Florin Petre.

„Am fost acolo (pe scenă) și am văzut ce s-a întâmplat. E încredibil cum cartea era la mine în mână și totuși s-a schimbat”, a spus cântăreața Andra.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×