Celine Dion vine la București pe 29 iulie 2020. Biletele se vor pune în vânzare pe 17 octombrie 2019

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
15/10/2019, 15:07
Celine Dion vine la București pe 29 iulie 2020. Biletele se vor pune în vânzare pe 17 octombrie 2019
Celine Dion va ajunge în cadrul turneului Courage World Tour și în România. Artista va concerta pe 29 iulie 2020. Sursa foto: cheatsheet.com

Celine Dion este supranumită regina muzicii pop și totodată, una dintre cele mai bune voci din lume. Îndrăgita cântăreața va ajunge în premieră în România în cadrul turneului „Courage World Tour” și va concerta pe 29 iulie 2020 pe Arena Națională. Așadar, artista va performa pe cea mai mare scenă din București vara viitoare, iar biletele se vor pune în vânzare peste două zile.

Biletele pentru concertul lui Celion Dion se vor pune în vânzare pe 17 octombrie 2019

Celion Dion va promova în cadrul turneului „Courage World Tour” primul album în limba engleză care va apărea pe 15 noiembrie 2019 și artista va ajunge pe 100 de scene din întreaga lume. Cântăreața a ales și țara noastră și urmează să performeze pe Arena Națională pe 29 iulie 2020. Mai sunt doar două zile și așteptarea va lua sfârșit pentru fani care își vor putea achiziționa biletele pentru super concertul care va avea loc în vara anului 2020. Așadar, începând cu 17 octombrie 2019 de la ora 10:00 organizatorii vor fi puse în vânzare biletele.

Membrii fan-clubului Celine Dion pot cumpăra bilete pentru concertul artistei încă din perioada de pre-sale, așadar au exclusivitate. Ulterior, vor avea loc câteva sesiuni de pre-sale limitate pentru fanii înscriși în bazele de date ale organizatorului evenimentului. Biletele pentru concertul artistei canadiene vor avea prețuri cuprinse între 225 și 850 de lei în funcție de distanța față de scenă. Prețul biletelor va include taxele și comisioanele incluse. Toți participianții vor avea bilet cu loc și organizatorii au anunțat că vor fi puse în vânzare și pachete VIP.

Cântăreața va ajunge în România pe 29 iulie 2020
Biletele pentru concertul lui Celine Dion se vor pune în vânzare începând de joi, 17 octombrie 2019. Sursa foto: adevarul.ro

Organizatorii evenimentului din București tratează cu Celine Dion de 10 ani

„Încercăm de mai bine de 10 ani să o aducem pe Celine Dion în România, dar ne-am tot lovit de reînnoirea anuală a faimoaselor ei rezidențe în Las Vegas. Ne-am bucurat enorm când a luat în sfârșit decizia de a porni într-un turneu mondial, care va ajunge în peste 100 de orașe, de pe toate continentele. În România, Celine Dion este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe internaționale, iar Bucureștiul va fi unul dintre puținele orașe din Europa de Est unde va concerta. Așteptăm și foarte mulți fani din Serbia, Bulgaria, Turcia, Ucraina și Moldova” a declarat organizatorul evenimentului de la București Laura Coroianu, potrivit libertatea.ro.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×