Transformare radicală. Cum a ajuns să arate Celine Dion la 50 de ani. Pare că nu mai mănâncă nimic. FOTO

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
28/01/2019, 19:33
Transformare radicală. Cum a ajuns să arate Celine Dion la 50 de ani. Pare că nu mai mănâncă nimic. FOTO GALERIE FOTO

Celine Dion, extrem de slabă la cei 50 de ani! Fanii artistei sunt extrem de îngrijorați pentru felul în care arată. Aceasta pare că nu mai are grijă să mănânce, astfel că trăsăturile pare că i s-au subiat foarte tare. Desigur, pe lângă aceasta, frumusețea sa rămâne încă vizibilă. Ochii inconfundabili și căldura din privire nu sunt ușor de șters de pe chipul său.

Celine Dion a trecut prin două mari tragedii de-a lungul timpului. Cunoscuta cântăreață a trebui să suporte decesul soțului său, dar și a fratelui. De asemenea, anul trecut a suferi o operație din cauza unei boli a urechii mijlocii care „cauzează iregularităţi ale auzului şi face ca interpretarea să fie extrem de dificilă“, arată în mesajul transmis de artistă atunci.

Celine Dion, îngrijorător de slabă la cei 50 de ani!

Fanii cunoscutei artiste dau vina pe evenimentele triste din viață sa pentru schimbarea dramaică pe care o are acum. Aceștia susțin că durerea a schimbat-o pe vedetă și a făcut-o să nu mai aibă atât de mult grijă de ea. Celine Dion a trebuit să treacă printr-o durere imensă, după ce soțul și fratele său s-au stins din viață, la doar două zile distanță.

Celine Dion la 50 de ani
Celine Dion la 50 de ani

„Eu şi familia mea suntem profund impresionaţi de revărsarea de dragoste şi empatie a atâtor oameni care ne-au fost alături pe parcursul acestor câteva zile. Am simţit dragostea voastră pentru René, iar rugăciunile şi compasiunea voastră ne-au ajutat în această perioadă dificilă mai mult decât vă puteţi închipui. Vă mulţumesc din adâncul inimii”, a fost mesajul lui Celine Dion după moartea soțului.

Celine Dion alături de soțul acesteia, în tinerețe
Celine Dion alături de soțul acesteia, în tinerețe

Anul trecut, altă problemă a lovit-o. Medicii i-au spus că suferă de boala urechii mijlocii, care afectează auzul. „Norocul meu s-a terminat, în ultima vreme… Am fost atât de nerăbdătoare să ţin aceste spectacolele din nou şi se întâmplă asta…. Nu pot să cred! Le cer scuze tuturor celor care plănuiau să călătorească în Las Vegas pentru a lua parte la concert. Ştiu cât de dezamăgitor este acest lucru şi îmi pare rău“, a fost mesajul în care Celine Dion și-a cerut scuze pentru amânarea spectacolelor din cauza operației suferite.

Celine Dion, îngrijorător de slabă la cei 50 de ani
Celine Dion, îngrijorător de slabă la cei 50 de ani

Celine Dion are 3 copii: René Charles și gemenii Eddy și Nelson. Frumoasa cântăreață s-a născut în anul 1968, pe 30 martie, în Canada. Iubita vedetă provine dintr-o familie cu 14 copii, iar datorită talentului său inegalabil și vocii unice, a devenit cunoscută încă de foarte tânără în toată lumea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×