Nu s-a putut abţine şi a izbucnit în plîns! Celine Dion, declaraţii sfîşietoare la ceremonia în memoria soţului ei: „Simt dragostea lui în această încăpere!”

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/02/2016, 17:03
Nu s-a putut abţine şi a izbucnit în plîns! Celine Dion, declaraţii sfîşietoare la ceremonia în memoria soţului ei: „Simt dragostea lui în această încăpere!”

Celine Dion este în doliu, după ce soţul şi fratele ei s-au stins din viaţă. Cântăreaţa a izbucnit în lacrimi în timpul ceremoniei pe care a ţinut-o în Las Vegas în memoria lui Rene Angelil.

Celine Dion nu s-a mai putut abţine şi a plâns pe o scenă din Las Vegas, atunci când şi-a adus aminte de partenerul ei de viaţă, potrivit mirror.co.uk.

„Rene, iubirea vieţii mele, ar fi atât de fericit să ştie că suntem cu toţii aici. Simt dragostea lui în această încăpere. Ar trebui să mă simt foarte bine să fiu acasă, dar în momentul acesta nu ştiu cât de confortabil mă simt. Rene nu a urât pe nimeni. Este posibil ca cineva să iubească pe toată lumea? Nu cred, dar niciodată nu mi-a spus de o persoană pe care nu o plăcea. Timpul a fost preţios pentru el. A iubit viaţa foarte mult”, a declarat Celine Dion.

Daniel Dion, unul dintre fraţii cântăreţei Céline Dion, a murit pe data de 16 ianuarie, la vârstă de 59 de ani, din cauza unui cancer extins, decesul acestuia survenind la două zile după ce soţul artistei, René Angélil, a încetat din viaţă.

Rene Angelil a fost marea ei iubire

Celine Dion şi Rene erau căsătoriţi din anul 1994 şi au împreună 3 copii. Celine Dion este deţinătoare a Ordinului Canadei şi a Ordinului Naţional al Québecului. Este o cântăreaţă de muzică pop, textieră şi actriţă.

A devenit cunoscută în lumea francofonă dupa ce René Angélil, ce urma să-i devină soţ, şi-a ipotecat casa pentru a-i finanţa producerea primul album. În 1990 a lansat Unison, material discografic ce i-a adus popularitatea în America de Nord şi în alte ţări anglofone.

René Angélil a mai avut trei copii dintr-o relaţie anterioară, respectiv pe Anne-Marie, Patrick şi Jean-Pierre, care în prezent sunt adulţi.

Sursă: www.spynews.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×