Un elev din Ploieşti a fost bătut de profesor cu scaunul! VIDEO

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
08/12/2018, 14:30
Un elev din Ploieşti a fost bătut de profesor cu scaunul! VIDEO GALERIE FOTO
Captură realizată din filmuleţul în care uelev din Ploieşti a fost bătut de profesor cu scaunul! (1)

Un profesor din Ploieşti a lovit un elev cu scaunul în timpul orei de Biologie. Copilul bătut nu a spus nimănui ce s-a întâmplat şi nici colegii, care au fost martorii incidentului, iar totul s-a aflat după ce filmuleţul a ajuns pe internet şi Poliţia s-a autosesizat.

Totul s-a petrecut în Şcoala Ioan Grigorescu din Ploieşti în timpul orei de Biologie, atunci când profesorul scria la tablă şi s-a enervat din cauza comentariilor făcute de un elev şi a agresat un altul, pe care l-a confundat. Elevul care a fost bătut şi-a rugat profesorul să se dea la o parte din faţa tablei pentru a-şi putea lua notiţele, iar un altul a completat „să se dea cu capul de tablă”.

Un elev din Ploieşti a fost bătut cu scaunul de profesor

Moment în care acesta s-a enervat şi s-a dus direct către primul băiat, a luat scaunul şi l-a alergat până l-a prins şi l-a lovit cu acesta. Filmarea a fost făcută de o elevă a clasei şi înregistrarea a ajuns în cele din urmă şi la mama băiatului, care a spus că directoarea şcolii ştia de incident încă de miercuri, însă a muşamalizat cazul. Conducătoarea şcolii le-a cerut elevilor să şteargă filmările şi i-a ameninţat că le va da amendă în cazul în care nu fac acest lucru.

Conform celei spuse de mama băiatului, acesta avea zgârietul pe gât şi pe ceafă după corecţia aplicată de profesor. Profesorul este cadru didactic pensionat, suplinitor al titularei catedrei de Biologie, care este în cocnediu medical. Autorităţile s-au  sesizat din oficiu şi este cercetat incidentul „cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe”.

Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, îl condamnă pe profesor şi spune că nu are ce căuta în învăţământ: „Mi-a arătat şi mie imaginea o domnişoară şi sunt convinsă că o asemenea persoană nu are ce căuta în şcoală! Nu aşa se face educaţie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×