Ce spun părinții fetei din Ploiești, după ce a fost torturată de iubitul Robert Gabriel: „Polițiștii nu m-au ajutat”

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
03/12/2018, 21:21
Ce spun părinții fetei din Ploiești, după ce a fost torturată de iubitul Robert Gabriel: „Polițiștii nu m-au ajutat” GALERIE FOTO
El este Robert Gabriel, tânrul care şi-a torturat iubita! Ce spun părinţii fetei

Robert Gabriel este tânărul care şi-a bătut, umilit şi torturat iubita, după care s-a lăudat cu filmările pe internet. Părinţii fetei au mers imediat la Poliţie iar băiatul a fost reţinut şi este cercetat pentru violenţă în familie şi violarea vieţii private. Părinţii fetei care tocmai a împlinit 18 ani au vorbit despre calvarul la care a fost supusă fiica sa, mărturisind că au avut şi ei unele incidente cu băiatul.

„S-a întâmplat când au venit amândoi acasă în vară, el s-a îmbătat şi s-au luat la ceartă. Ne-a ameninţat, ne-a spart geamul de la intrare şi ne-a spus că «lucrurile nu vor rămâne aşa». A trebuit să chemăm vecinii în ajutor pentru a scăpa de el. Tatăl lui e în puşcărie în Spania şi ne ameninţă că, atunci când va ieşi de acolo, va veni după noi, ne va omorî. De când a început relaţia cu acest individ s-a închis în ea, nu o mai lăsa să iasă din casă, să aibă prieteni, să socializeze. Mie nu-mi spunea nimic. Era tăcută. Mergeam mereu la Ploieşti după ea şi ea tot spunea că vrea să-i mai acorde o şansă, că se poate schimba şi ca îl iubeşte“, s-a plâns mama fetei.

Ce spun părinții fetei din Ploiești, după ce a fost torturată de iubitul Robert Gabriel

Tatăl fetei a povestit cum a ajuns la Poliţie imediat ce a văzut filmarea de pe internet, cum fata lor era bătută, umplută de sânge şi apoi obligată să-i pupe mâinile şi picioarele agresorului: „Am mers atunci (la momentul la care au fost realizate filmările – n.r.) la poliţie, ea se afla acolo de ceva timp, era într-o stare jalnică. E greu de spus. Dânşii de acolo, poliţiştii, nu prea am cuvinte… de fiecare dată când am apelat la ei mi-au spus: «nu vezi, domn’e, că eşti băut, că nu ştiu ce», ca să scape mai repede… Eu am mai intervenit în urmă cu trei săptămâni. L-am rugat de multe ori să o lase în pace, să nu se ajungă la lucruri mai grave, am internat-o şi într-un centru, am ţinut-o mai multe zile, era în sevraj.”

Ea este Katy, fata bătută şi umilită de iubitul său
Ea este Katy, fata bătută şi umilită de iubitul său

„Am adus-o apoi acasă şi el a venit şi a luat-o. Apoi am fost acasă la el cu doi poliţişti, ei m-au lăsat la el în apartament fără să facă nimic. Mi-au spus: «o vezi, ea e fata? E bine?». «Da». Şi au plecat. Au stat două minute (n.r. – poliţiştii). Ei consumau droguri împreună… Cei de la poliţie trebuia să mă ajute s-o iau de acolo, ceea ce nu s-a întâmplat. M-au lăsat pe mine acolo şi asta a fost. Mă lupt de ceva timp. Ei îşi fac datoria, dar nu atât cât trebuie“, a declarat tatăl fetei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×