Mărturia fetei din Ploieşti, torturată de iubitul Robert Gabriel: „M-a lovit de la sevraj”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
02/12/2018, 13:58
Mărturia fetei din Ploieşti, torturată de iubitul Robert Gabriel: „M-a lovit de la sevraj” GALERIE FOTO
Mărturia fetei din Ploieşti, torturată de iubitul Robert Gabriel, din Ploieşti

O tânără în vârstă de 18 ani a fost bătută şi torturată de iubitul său, care a filmat totul şi apoi s-a lăudat pe site-urile de socializare. Tânăra care a împlinit vârsta majoratului chiar pe 1 decembrie a fost umilită de Robert Gabriel, care i-a spart un pahar în cap, a umplut-o pe fată de sânge, după care a obligat-o să-i pupe mâinile şi picioarele!

Cei doi erau împreună de un an de zile, însă calvarul ar fi început de câteva luni, spune fata. Băiatul a fost reţinut de poliţie şi este cercetat pentru violenţă în familie şi violarea vieţii private.

Mărturia fetei din Ploieşti, torturată de iubitul Robert Gabriel

„Avem împreună un an de zile, dar certurile şi bătăile au început de două luni. Acum m-a ameninţat cu cuţitul la gât, m-a tăiat la mână, mi-a spart pahare în cap, m-a băgat în cadă. M-a pus să îi pup mâinile. Ultima oară m-a lovit de la sevraj. Nu avea nici prenadez, nicio ţigară în casă şi a început să mă bată. Că el nu are ce să consume, că el nu are nimic şi toţi nervii i-au picat pe mine”, a spus tânăra pentru phonline.

Petiţie online pentru tânăra bătută

20.000 de oameni au semnat o petiţie prin care cer pedeapsa de închisoare cu viaţa pentru băiatul care şi-a umilit iubita. „Tânăra de 18 ani a trecut printr-o dramă greu de imaginat. Fata a fost bătută cu sălbăticie şi supusă unor chinuri îngrozitoare. Agresorul a filmat fiecare moment, iar imaginile au fost publicate pe contul de socializare. Robert Gabriel a fost încătuşat de poliţiştii din Ploieşt și urmează să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.”

El este Robert Gabriel, băiatul care şi-a torturat iubita şi apoi a urcat filmuleţele pe Facebook
El este Robert Gabriel, băiatul care şi-a torturat iubita şi apoi a urcat filmuleţele pe Facebook

„Fata în vârstă de 17 ani a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală, acolo unde medicii legişti au stabilit că are nevoie de 7 zile de îngrijiri medicale. De fiecare dată când o bătea, agresorul filma cu telefonul mobil

Într-unul dintre clipurile video postate pe Facebook, tânăra de 17 ani este ghemuită pe un pat, plină de sânge, cu numeroase lovituri la cap. În altă filmare, acesta îi sparge un pahar în cap”, este mesajul care deschide petiţia online.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×