Parada de 1 Decembrie București. Cele mai frumoase femei în uniformă militară

Alexandra Chivu   
în Imagini de ultima ora
01/12/2018, 16:02
Parada de 1 Decembrie București. Cele mai frumoase femei în uniformă militară GALERIE FOTO
Cele mai frumoase femei îmbrăcate în uniformă la parada de 1 Decembrie

Aproape 4.000 de militari au defilat la parada sâmbătă, 1 decembrie, organizată cu ocazia Centenarului Marii Uniri. La eveniment au fost prezenți și reprezentați ai Ministerului Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne și ai Serviciului Român de Informații, dar și militari străini din țări aliate ori partenere, cu peste 350 de mijloace tehnice. De asemenea, pentru prima dată la parada de Ziua Națională a României a fost prezent un detașament al Forțelor Armate Portugheze. Totodată, au românii au mai putut admira și autospeciale și motociclete ale Poliței Române, aeronave și tancuri, dar și alte vehicule de luptă ale Armatei Române.

Însă, cu toată organizarea, se pare că inevitabilul s-a produs. Unii oameni, adunați în Piața Arcului de Triumf, s-au întors cu spatele. Iar, când Jandarmeria Română a ajuns la intersecția Kiseleff-Ion Mincu, mulți dintre cei care au venit să se bucure de ziua cea mare au ales să plece acasă. Însă, alții nu s-au conformat gesturilor făcute de unii dintre cei prezenți, afirmând că nu e bine, căci e ziua românilor. De altfel, înainte de începerea evenimentelor, Jandarmeria Română a transmis un mesaj prin care admitea că o să fie cu ochii în patru. ”Jandarmeria este atentă la toate mesajele care circulă și se propagă în mediul online. În același timp, ne manifestăm convingerea că cetatenii nu vor răspunde acestor mesaje și provocări, care se propagă în mediul virtual.”, a transmis jandarmeria.

Parada de 1 Decembrie București. Iată cele mai frumoase femei în uniformă militară

parada 1 decembrie bucuresti cele mai frumaose femei in uniforma
Cei care au rămas au putut să admire cele mai frumoase femei îmbrăcare în uniformă militară

De asemenea, aceștia au mai transmis și că nu exclud posibilitatea de a se întâmpla un astfel de protest, lucru care s-a și întâmplat. ” Nu excludem posibilitatea să existe o minoritate, un anumit grup de persoane, care să aleaga sa se exprime în acest mod. Este o opțiune personală prin care, din punctul nostru de vedere, se descalifică ca oameni, ca cetățeni și ca români.Oamenii trebuie să știe că astfel de gesturi nu afectează Jandarmeria Româna în ultima instanță, ci aduc o ofensă statului român”, a mai transmis Jandarmeria Română.  Cu toate acestea, cei care au rămas au putut să admire cele mai frumoase femei îmbrăcare în uniformă militară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×