Un doctor din SUA a fost arestat pentru că nu a respectat măsurile de siguranță. A tușit intenționat spre colegii săi

Traian Terzian   
în Stiri de ultima ora
29/03/2020, 09:42
Un doctor din SUA a fost arestat pentru că nu a respectat măsurile de siguranță. A tușit intenționat spre colegii săi
Un doctor din SUA a fost arestat pentru că nu a respectat măsurile de siguranță impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus

Un doctor din SUA a fost arestat pentru că nu a respectat măsurile de siguranță impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus.

Un doctor din SUA a fost arestat pentru că nu a respectat măsurile de siguranță

Conform Mediafax, doctorul ortoped Cory Edgar a fost arestat chiar în incinta spitalului UConn Health din Connecticut pentru că a încălcat măsurile de siguranță luate de autoritățile din SUA și a tușint intenționat spre colegii săi.

”Medicul a ignorat intenționat măsurile de siguranță obligatorii ăn cazul pandemiei de coronavirus. Și-a lovit colegii, a tușit intenționat sprei ei și a țipat la mai mulți pacienți cu COVID-19”, au declarat mai mulți martori.

”Luăm toate aceste afirmații în serios, iar problema a fost revizuită. Orice angajat care prezintă simptome de COVID 19 a fost rugat să rămână acasă. În timpul acestei pandemii, toți angajații sunt examinați înainte de a intra în spital”, a declarat Hellen Walker, directorul de la UConn Health.

SUA are cele mai multe cazuri de coronavirus

Nu este singurul caz de nerespecatre a măsurilor de prevenție pe teritoriul Statelor Unite. Vineri, un bărbat din New Jersey a fost acuzat de amenințări teroriste după ce a lovit intenționat un angajat al unui supermarket și a strănutat către el.

Tot în New Jersey, un alt bărbat a fost acuzat de hărțuire și conduită dezordonată pentru că a tușit spre ofițerii de poliție în timp ce era arestat sub acuzația de violență în familie.

O femeie riscă să ajungă la închisoare în SUA, după ce a tușit pe un raft de alimente dintr-un magazin din Pennsylvania. Aceasta a intrat în magazin și a început să tușească intenționat pe diferite produse de panificație și carne. Reprezentanții supermarket-ului au aruncat la gunoi produse în valoare de 35.000 de dolari în urma incidentului.

În acest moment, SUA este țara cu cele mai multe cazuri de coronavirus din lume, 124.665. Dintre acestea, 2.191 de persoane au decedat, iar un număr de 1.095 de pacienți au fost vindecați.

SUA se pregătește pentru cel mai negru scenariu în lupta împotriva coronavirusului, iar specialiștii estimează că se poate ajunge la peste 2 milioane de persoane decedate dacă sunt ridicate măsurile de carantină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×