O femeie din SUA a tușit intenționat pe un raft de alimente și poate fi condamnată pentru terorism. Produse în valoare de 35.000 de dolari au fost distruse

Flaviu Popa   
în Stiri de ultima ora
26/03/2020, 23:53
O femeie din SUA a tușit intenționat pe un raft de alimente și poate fi condamnată pentru terorism. Produse în valoare de 35.000 de dolari au fost distruse
Produse în valoare de 35.000 de dolari au fost aruncate

Panică într-un magazin din SUA, după ce o femeie a tușit intenționat pe raftul cu mâncare. Conform presei americane, reprezentanții super market-ului au aruncat la gunoi produse în valoare de 35.000 de dolari în urma incidentului.

O femeie a tușit intenționat pe raftul de mâncare

O femeie riscă să ajungă la închisoare în SUA, după ce a tușit pe un raft de alimente dintr-un magazin din Pennsylvania.

Conform reprezentanților Poliției, femeia a intrat în magazin și a început să tușească intenționat pe diferite produse, printre care produse de panificație și carne.

Alertați de incident, oamenii din magazin au apelat la polițiști, care au venit și au reținut-o pe femeie. Momentan se fac teste pentru a determina dacă femeia era în deplinătatea facultăților mintale.

Patronii magazinului au decis să „scape” de produse în valoare de 35.000 de dolari, care vor fi distruse. „E un mare păcat să arunci atâta mâncare, însă în aceste vremuri parcă e și mai groaznic”, au transmis angajații magazinului.

Femeia ar putea fi condamnată pentru terorism

SUA au devenit cea mai afectată țară din lume de coronavirus, cel puțin la nivel statistic. 82,177 de oameni sunt infectați cu coronavirus și 1,177 de persoane au murit, semn că americanii au șanse reale să depășească Italia în următoarele săptămâni la numărul de victime produse de COVID-19.

În aceste condiții, autoritățile au decis să îi judece pe cei care răspândesc virusul cu intenție pentru „acte de terorism”, conform CNN.

Departamentului de Justiție American consideră că virusul poate fi considerat o „armă biologică”, astfel că folosirea cu intenție a coronavirus împotriva americanilor va fi considerat un act de terorism.

Americanii au efectuat momentan 370.000 de teste, astfel că se explică explozia numărului de infectați de pe teritoriul SUA de la zi la zi. România, de exemplu, are o capacitate de aproximativ 1.500 de teste pe zi.

  • 82,177 cazuri de coronavirus au fost identificate momentan în SUA
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×