Un cuplu de vegani și-au înfometat copilul până aproape de moarte. Formula de lapte cu care l-au hrănit

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/02/2019, 11:16
Un cuplu de vegani și-au înfometat copilul până aproape de moarte. Formula de lapte cu care l-au hrănit GALERIE FOTO
Un cuplu de vegani radicali și-au înfometat copilul până aproape de moarte, dându-i o formulă de lapte pe bază de cartof

Un cuplu de vegani este acuzat că și-a înfometat copilul de doar 5 luni până la moarte, după ce l-au hrănit cu o „formulă de lapte” bazată pe cartofi. Micuțul cântărea puțin peste 3,8 kilograme atunci când a fost descoperit de oamenii legii.

Bebelușul avea cu 500 de grame mai puțin decât la naștere, potrivit New York Post. Julia French(20 de ani) și partenerul ei, Robert Buskey(31 de ani), sunt acuzați de neglijarea micuțului. În prezent, copilul se află într-un spital din Florida, iar părinții lui după gratii.

Un cuplu de vegani radicali și-au înfometat copilul până la moarte

Doctorii se tem că lipsa unor nutrienți esențiali în primele luni de viață s-ar putea să afecteze copilul pe termen lung. WFTV 9 anunță că Departamentul pentru Copii și Familii organizează o investigație după ce a observat că ochii acestuia sunt cufundați în cap încât abia se mai pot observa. Potrivit documnetelor trimise în justiție, copilul este constant somnoros, deshidratat și malnutrit din cauza nivelului scăzut de zahăr.

Un cuplu de vegani și-au înfometat copilul până aproape de moarte. Formula de lapte cu care l-au hrănit
Copilul avea cu 500 de grame mai puțin decât la naștere

Detectivul Lauren Watson, de la Departamentul de Poliție din Titusville și-a declarat uimirea față de cazul șocant. „N-am văzut niciodată un copil la acest nivel, atât de aproape de o posibilă moarte”, a spus omul legii.

Un cuplu de vegani și-au înfometat copilul până aproape de moarte. Formula de lapte cu care l-au hrănit
Cuplul din Florida a decis să schimbe formula de lapte organic cu una bazată pe cartofi

Cuplul a schimbat formula de lapte când copilul se descurca bine și câștiga în greutate. Potrivit polițiștilor, părinții nu au explicat de ce au trecut de la laptele organic la o formulă bazată pe cartofi.  În acest moment, copilul se află în afara oricărui pericol, câștigâd chiar o jumătate de kilogram de la luarea în îngrijire.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×