Un copil a înviat chiar înainte să fie înmormântat! Ce i-a cerut tatălui său

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/02/2019, 21:45
Un copil a înviat chiar înainte să fie înmormântat! Ce i-a cerut tatălui său GALERIE FOTO
Copilul s-a trezit la propria înmormântare și a avut o rugăminte pentru tatăl său

Caz șocant într-un spital din Brazilia! Un copil a înviat chiar înainte de a fi înmormântat de către familia lui. Acesta s-a ridicat din coșciug și a avut o cerință adresată clar către tatăl său. Toată lumea s-a speriat și a început să țipe.

Nimeni nu credea că așa ceva ar putea fi adevărat, dar un băiețel de 2 ani s-a ridicat din sicriu și a cerut un pahar cu apă de la tatăl său, conform Daily Mail. Au mai existat de-a lungul timpului cazuri care păreau miracole, dar care își găseau în cele din urmă explicația logică. Aici, însă, aceasta nu a venit nici măcar din partea medicilor.

Un copil a înviat înainte de a fi înmormântat și a cerut un pahar cu apă!

Un băiețel de doar doi ani, declarat mort în spital, a înviat înainte să fie înmormântat. După ce a băut apa, copilașul s-a întins înapoi în sicriu, fără semne vitale, conform Daily Mail. Din păcate, băiețelul s-a stins din viață în urma unei preumonii. Și-a dat ultima suflare într-un spital din nordul Braziliei, acolo unde a fost tratat, însă fără noroc. După anunțul decesului, familia i-a luat trupul acasă și s-a pregătit de înmormântare. În mijlocul ceremoniei, însă, băiețelul s-a ridicat din coșciug, cu o oră înainte de a fi înhumatTatăl copilului a fost șocat de cele întâmplate la înmormântarea fiului său, la fel ca toți ceilalți invitați

Tatăl copilului a fost șocat de cele întâmplate la înmormântarea fiului său, la fel ca toți ceilalți invitațiMartorii povestesc că, după ce s-a ridicat, copilul a cerut un pahar de apă de la tatăl său. „Tati, poţi să îmi dai nişte apă?”, a spus Kelvin Santos. Tatăl băiețelului a declarat că în acel moment incredibil toată lumea aflată la înmormântare a început să țipe. Familia a crezut că este un miracol și că micuțul a revenit la viață, dar nu a fost așa. Copilul de doi ani s-a întins în sicriu și a încetat încă o dată să respire. Tatăl acestuia este convins că fiul lui a fost victima unui malpraxis, astfel că a depus o plângere la poliția locală care a demarat o anchetă în acest caz. “Ironia este ca ne consideram niste parinti foarte grijulii si implicati. Copiii sunt centrul universului nostru si tot ce facem, facem pentru ei”, a povestit tatăl altui copil care a înviat de două ori.

Tatăl acuză medicii că i-au omorât copilul

Cum era de așteptat, în urma unui astfel de incident, părinții au fost cei mai afectați. Tatăl băiețelului încă nu își poate explica în ce măsură a fost posibil ca fiul său să fie declarat mort vineri dimineața la ora 7.40, iar în cursul zilei de sâmbătă, la mai bine de 24 de ore, să se petreacă cele povestite mai sus. După ce băiatul s-a trezit și a murit din nou, familia a mers cu el la spital pentru a-i reexamina cadavrul. Medicii i-au spus tatălui că nu au nicio explicație pentru cele întâmplate, băiatul neprezentând semne de viață.

”La 15 minute după ce au încercat să îl resusciteze, medicii au venit la mine și mi-au adus trupul său. Eu cred că nu au examinat cum trebuie și nu l-au diagnosticat corect. Oamenii morți nu se pit ridica. Sunt decis să merg până la capăt și să aflu adevărul.”, a declarat Antonio Santos, tatăl băiețelului de numai 2 ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×