A înviat înainte să fie înmormântat! Mărturia bărbatului

Mirela Apostol   
în Hotnews
09/09/2017, 11:23
A înviat înainte să fie înmormântat! Mărturia bărbatului GALERIE FOTO

Un bărbat a fost protagonistul unui eveniment pe care l însuşi îl cataloghează drept „o minune”. În urmă cu 22 de ani, pe când acesta avea 39 de ani, bărbatul a murit de ciroză hepatică.       

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

În timp ce acesta era condus de către rude şi apropiaţi pe ultimul drum, către cimitr, bărbatul s-a ridicat în fund şi a cerut apă. Ilie Dobre mărturiseşte ce s-a întâmplat în timpul în care era decedat şi cum s-a trezit:

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO

„A fost o minune. Cu siguranţă, minune a lui Dumnezeu. Eu am murit atunci. Am fost pe lumea cealaltă. Se făcea – nu voi uită nicicând – că am intrat într-un tunel, într-o negureaţă. Şi mergeam, mergeam. Şi cînd s-a terminat tunelul, am dat într-o câmpie cu verdeaţă, cu iarbă frumoasă şi flori. Şi nu mai eram la 39 de ani cât aveam atunci. Eram copil, de vreo nouă-zece ani. Acolo, în câmpie, erau mulţi oameni, numai bărbaţi. Îmbrăcaţi în alb, aveau capetele goale şi ţineau în mână cîte o traistă şi un ciomag. Şi căni albe de marmură, cu buline roşii sau albastre. Mai încolo, era Iisus, în picioare, cu o carte mare cu coperte negre şi cruce aurie.

L-am văzut cum a pus semn cu degetul la carte şi le-a poruncit celorlalţi să se adune în jurul meu şi să se uite la mine. Apoi s-au aşezat toţi în cerc pe câte un ştergar alb şi au început să mănînce şi să bea. Am vrut să iau şi eu, dar îmi dădeau peste mână şi-mi ziceau că nu mi-am dat pomană, aşa că nu am voie să mănânc. Apoi au plecat bărbaţii şi au trecut o punte. M-am luat după ei, dar, când să trec puntea, cineva m-a prins de umăr. Era Iisus. Mi-a zis că nu sunt eu cel care trebuie şi că mi-a dat un dar, despre care trebuie să spun tuturor… Apoi am auzit cum mă tot striga cineva. Curând mi-am dat seamă că era nevastă-mea. Şi m-am trezit…”, a povestit Ilie Dobre.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×