Un cuplu a mâncat timp de trei ani doar fructe. Ce a urmat apoi

Ana Chivu   
în Stiri mondene
15/09/2018, 17:36
Un cuplu a mâncat timp de trei ani doar fructe. Ce a urmat apoi GALERIE FOTO
Un cuplu a ținut un regim timp de trei ani bazat strict pe fructe

Doi îndrăgostiți au făcut un experiment în regimul alimentar, mâncând numai fructe la toate mesele. O femeie din Varșovia, Polinia, a descoperit schimbările uimitoare ale unui regim de viață care este bazat strict pe fructe. Tina Stoklosa, de 39 de ani, împreună cu iubitul ei, au ținut timp de 3 ani stilul acesta de viață.

Femeia a explicat că a descoperit prima oară această dietă fruitorală în urmă cu 5 ani. Totul se întâmpla înainte de perioada Crăciunului, căutând o cură de detoxifiere.

Cum s-a schimbat organismul după dieta cu fructe în timpul a trei ani

Un cuplu din Varșovia, Polonia, a încercat un dietă bazată doar pe fructe. Tânăra a povestit că organismul ei săa schimbat extrem de mult în umra detoxifierii de orice alt aliment în afarp de fructe. Se pare că aceasta a simțit încă din primele clipe că are mult mai multă energie și că se simte fericită. După această decizie, Tina a vrut să schimbe mai mult, astfel a luat hotărârea de a se muta definitiv în Bali.

Toate aceste schimbări au fost pentru noua sa viață, pentru a se angaja pe deplin stilului și regimului care o făceau să se simtă foarte bine. Aceasta considera că distragerile lumii occidentale ar fi făcut totul mult mai greu, ar fi riscat să ăli strice stilul de viață abordat. Pe lângă toate acestea, femeia a reușit imediat să slăbească, deși în trecut s-a chinuit enorm să dea câteva kilograme în plus folosind numeroase regimuri alimentare.

Femeia a slabit considerabil datorita stilului nou de viata
Un cuplu a tinut timp de trei ani un regim bazat doar pe fructe

Pe parcursul ședeii sale în Bali, a avut norocul de a-l întâlni pe Simon Beun.Tânărul are 26 de ani și este originar din Izegem, Belgia. Cei doi s-au îndrăgostit și s-au și logodit. Aceștia împărtășeau aceleași idei privind modul de viașă, așa că au decis să țină amandoi cura ce se bazează doar pe fructe. Astfel, cuplul consumă de la 2.000 la 4.000 de calorii pe zi și își potolesc setea cu apa de cocos proaspătă.

Plecearea în Bali și stilul de viață

Tina și Simon, pe langă schimbările legate de organismul lor, au dezvăluit și faptul că nu și-au mai spălat dinții de doi ani. Aceștia spun că fibrele din fructe curață dantura și, printre alte beneficii, dieta cu fructe vindecă depresia și alte boli cronice.

Stil de viata doar cu fructe
Un cuplu a ținut un regim timp de trei ani bazat strict pe fructe

Ea a povestit că a simțit rapid că are mai multă energie, s-a simțit mai fericită și a observat că arată cu mult mai tânără. Doi ani mai târziu, arhitectul de design interior a decis să se mute în Bali pentru a se angaja pe deplin stilului său de viață, fără a avea distragerile lumii occidentale.

Citește și: O stațiune turistică fără gară și transport este plină de gunoaie

Citeșe și: Cleopatra Stratan apare în manualele școlare din Belgia!

Plecarea în Bali și stilul de viață

S-a trezit că imediat după ce s-a mutat, a slăbit, deși se chinuia să slăbească ținând tot felul de regimuri alimentare atunci când era acasă, potrivit Daily Mail. În timp ce era în Bali, ea l-a întâlnit pe Simon Beun, un bărbat de 26 de ani, din Izegem, Belgia, care descoperire și el regimul fructar.

Stilul de viata nou a facut-o pe femeie sa slabeasca
Un cuplu a ținut un regim timp de trei ani bazat strict pe fructe

Cuplul care s-a logodit mănâncă doar fructe, consumând de la 2.000 la 4.000 de calorii pe zile și își potolesc setea cu apa de cocos proaspătă. Tina și Simon spun că nu și-au mai spălat dinții de doi ani pentru că fibrele din fructe curăță dantura și spun că printre alte beneficii, dieta cu fructe vindecă depresia și alte boli cronice.

„Am fost supraponderală toată viața mea de adult. În fiecare an mă simțeam mai neputincioasă ținând tot felul diete. Deși aveam succes în carieră, eram singură la 36 de ani”, a povestit Tina.

„Beneficiile sunt pierderea în greutate, poți mânca un număr nelimitat de fructe în fiecare zi, crește calitatea somnului, ai o cantitate nebună de energie. Te simți mai conectat cu natura, cu tine și cu ceilalți. Simți că întinerești în fiecare zi. Vindecă depresia, vindecă multe boli mintale, ameliorează anxietatea. Rezolvă toate problemele digestive cronice. Există mii de mărturii ale unor persoane care spun că s-au vindecat de cancer ținând această dietă”, a mai povestit femeia despre beneficiile dietei bazate strict pe fructe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×