Un copil de cinci ani, prins conducând o mașină pe o autostradă din Utah. Plecase să își cumpere un Lamborghini

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
05/05/2020, 20:58
Un copil de cinci ani, prins conducând o mașină pe o autostradă din Utah. Plecase să își cumpere un Lamborghini
Un copil de cinci ani, prins conducând o mașină pe o autostradă din Utah

Un copil în vârstă de cinci ani a fost prins de polițiști conducând mașina părinților pe o autostradă din Utah. Puștiul a luat autoturismul fără știrea părinților și a plecat să își cumpere un Lamborghini cu trei dolari pe care îi avea în buzunar.

Un copil de cinci ani a condus o mașină pe o autostradă din Utah

Potrivit polițiștilor, puștiul a furat mașina părinților și a reusit să conducă kilometri întregi fără să lovească mașina, a intrat pe autostradă, însă oamenii legii l-au oprit pentru că li s-a părut ceva dubios, informeaza CNN.

Copilul conducea cu 50 de kilometri pe oră, o viteză mult prea mică pentru autostradă. La semnalele polițiștilor, copilul a încetinit și a oprit mașina pe banda de urgență. Mare le-a fost surprinderea polițiștilor când la volan au găsit un copil de doar cinci ani.

Conducea în picioare

„Cati ani? Ai 5 ani? Wow! Unde ai invatat sa conduci o masina?”, l-a întrebat polițistul din Utah. Răspunsul puștiului i-a șocat și mai tare pe polițiști. Acesta voia să ajunga în California ca să-și cumpere un Lamborghini pentru el, cu trei dolari pe care îi avea în buzunar.

Pentru a putea ajunge cu picoarele la pedale, puștiul stătea aproape în picioare. De asemenea, copilul a mai spus că a luat mașina părinților fără să le spună pentru că s-a certat cu mama sa, care nu a vrut să îi cumpere un bolid de lux. Așa că, s-a hotărât să se descurce singur.

Bolid în valoare de peste 200.000 de dolari

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, a fost anunțată familia copilului, iar dacă aceștia vor fi sau nu acuzați va decide procurorul local care se va ocupa de caz. Lamborghini este un bolid de lux, al cărui preț de vânzare pornește de la 200.000 de dolari.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×