Nuntă sângeroasă în California. Mirele a fost bătut până la moarte, în timp ce nevasta îl aștepta să danseze cu el la petrecere

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
19/12/2019, 15:07
Nuntă sângeroasă în California. Mirele a fost bătut până la moarte, în timp ce nevasta îl aștepta să danseze cu el la petrecere
Nuntă sângeroasă în California. Mire ucis de huligani la petrecere. Sursa foto: capturi ABC News. Colaj: Fanatik

Ceea ce avea să fie cel mai frumos moment al vieții unor tineri s-a transformat într-o nuntă de coșmar. Un bărbat a fost bătut până la moarte în timp ce mireasa îl aștepta la petrecere, ba chiar îl striga pe nume în repetate rânduri văzând că acesta nu mai apare.

Mire ucis la o nuntă din California

Poliția din Chino, California, Statele Unite ale Americii, au deschis o anchetă pe numele lui Rony Aristides Castaneda Ramirez, 28 de ani și Jose Daniel Castaneda Ramirez, de 19 ani, pentru că l-ar fi ucis pe Joseph Melgoza.

Pe lângă Joseph, frații Ramirez sunt acuzați că ar fi bătut alte două persoane la nunta la care au dat buzna.

Mireasa: „L-am strigat pe bume sperând că-mi va răspunde”

Mirele ar fi fost bătut cu o bâtă de baseball, iar bărbații violenți aveau asupra lor și o armă mortală, scrie presa din America.

Polițiștii nu au reușit să afle dacă exista vreo legătură între frații Ramirez și Melgoza, mirele ucis, căci potrivit celor care au participat la petrecere, agresorii nu erau invitați.

„După ce s-a terminat ceremonia, am mers la petrecere. Am mâncat, am sărbătorit, ne-am bucurat. Totul era perfect. Nu ne-am gândit prea mult la ei deoarece erau atâtea persoane pe care nu le cunoşteam la nuntă”, a declarat fratele mirelui pentru ABC News.

„Era atât de târziu încât am crezut că toţi oamenii rămaşi la petrecere sunt foarte apropiaţi famiilor. Aşa că am presupus că cineva sigur îi ştia”, a mai spus fratele lui Joseph.

Bărbații ar fi mers țintiți să se bată. Prima oară au forțat intrarea în sala unde a avut loc party-ul, iar cei aflați în clădire le-au cerut de mai multe ori să părăsească incinta.

„Am alergat spre el şi l-am strigat pe nume sperând că-mi va răspunde. Era atât de întuneric”, a declarat mireasa, potrivit ABC News.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×