Mama Alexandrei Măceșanu, reacție după ce fiul lui Dincă a bătut mai mulți jurnaliști: ”Este strigător la cer”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
18/12/2019, 16:45
Mama Alexandrei Măceșanu, reacție după ce fiul lui Dincă a bătut mai mulți jurnaliști: ”Este strigător la cer”
Teodora Măceșanu, mesaj după bătaia pe care fiul lui Dincă a împărțit-o jurnaliștilor. Sursa foto: spynews.ro

Daniel Dincă, fiul lui Gheorghe Dincă, a agresat mai mulți jurnaliști marți, 17 decembrie, iar sora sa, Daniela, a plecat din țară imediat după audierea polițiștilor. Teodora Măceșanu, mama Alexandrei, a reacționat și s-a declarat dezamăgită că sacrificiul fiicei sale a fost în zadar.

Teodora Măceșanu, mesaj după ce fiul lui Dincă a agresat mai mulți jurnaliști

Mama Alexandrei Măceșanu, Teodora, a înregistrat un mesaj video în care a comentat bătaia pe care fiul lui Gheorghe Dincă a împărțit-o mai multor jurnaliști ieri, 17 decembrie. Daniel Dincă a lovit un cameraman care a căzut la pământ, dar fiul criminalului spune că acesta s-a împiedicat.

Teodora Măceșanu, mama adolescentei de 15 ani răpită și ucisă de criminalul din Caracal, spune că numai în România „interlopii, criminalii și violatorii” sunt liberi, în timp ce un om simplu ar ajunge imediat după gratii dacă ar comite o infracțiune.

„Bună ziua, români, bună ziua, Românie! E normal să ni se ia copiii de pe stradă, batjocoriţi sau măcelariţi cum spune Gheorghe Dincă în declaraţii, dar este ceva normal ca să agresezi nişte reporteri oameni pe stradă şi să nu te întrebe nimeni de nimic, să fii liber să mergi în voia ta, sau chiar să pleci din ţară. 

Daniela Dincă a plecat din țară imediat după incidentul cu fratele său

Sora lui Gheorghe Dincă a plecat, Daniela Dincă, este normal să îl anchetezi, să-l duci la poliţie, să-i dai drumul. Nu ştiu, noi oamenii simpli dacă am comite infracţiuni, pe noi ne-ar închide, pe noi cred că ne-ar închide. 

Interlopii, criminalii, violatorii, tot felul de fenomene sunt libere să circule, aşa că noi, ca oameni, trebuie să ne ferim din calea lor. Să nu dea Dumnezeu să le cădem pradă, să ne închinăm când plecăm de acasă, să nu ne întâlnim cu interlopii să nu ne dea în cap sau să ne traficheze peste oceane… ”, a continuat mama Alexandrei mesajul postat pe pagina lui Alexandru Cumpănașu.

Teodora Măceșanu este dezamăgită că sacrificiul fiicei sale de 15 ani a fost în zadar. În plus, mama Alexandrei spune că timpul trece și oamenii uită, iar interlopii continuă să facă aceleași lucruri. Totodată, femeia spune că nimic nu mai este sigur în țara noastră.

„Este strigător la cer că nu s-a întâmplat nimic cu sacrificiul Alexandrei, cu ce a încercat bietul copil să spună! Îmi pare rău, dar timpul trece, lumea uită, interlopii fac aceleaşi lucruri, îşi văd de treaba lor, îşi continuă activităţile şi asta e România noastră în care trăim…

Vă mulţumesc, sutelor de români care sunteţi alături de noi şi sprijiniți cazul Alexandrei şi lui Alexandru (n.r. – Cumpănaşu), să fim cu băgare de seamă, nimic nu mai e sigur, nu mai suntem siguri că trăim de azi pe mâine… Vă mulţumesc din suflet”, și-a încheiat Teodora Măceşanu mesajul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×