Mama Alexandrei Măceșanu vine să se roage la moaștele Sfintei Parascheva: ”Să mi-o aducă acasă, vie și nevătămată”

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
10/10/2019, 12:15
Mama Alexandrei Măceșanu vine să se roage la moaștele Sfintei Parascheva: ”Să mi-o aducă acasă, vie și nevătămată”
Teodora Măceșanu va merge la moaștele Sfintei Parascheva unde se va ruga ca fiica sa să revină acasă. Sursa foto: observator.tv

Teodora Măceșanu, mama adolescentei de 15 ani răpită și ucisă de Gherorghe Dincă, speră că fiica sa va veni acasă. Femeia se roagă ca copilul ei să fie teafăr și nevătămat de aceea a luat decizia de a merge la Iași la moaștele Sfintei Parascheva. 

Mama Alexandrei Măceșanu speră că fiica sa este în viață și va reveni acasă

Alexandra Măceșanu a dispărut în ziua de 24 iulie, dar câteva zile mai târziu un mecanic din Caracal a mărturisit că a ucis-o pe adolescentă. În ciuda faptului că inculpatul a recunoscut și anchetatorii au găsit mai multe dovezi care înclină spre omor, mama fetei crede că Alexandra este în viață. Teodora Măceșanu este de părere că fiica sa este în viață, dar dusă în străinătate unde este victima traficului de carne vie.

Mama adolescentei de 15 ani se roagă în fiecare zi ca Alexandra să intre pe poarta casei. Femeia a fost sfătuită să meargă la moaștele Sfintei Parascheva, așa că Teodora Măceșanu s-a hotărât să plece pe 14 octombrie la Iași unde are loc o procesiune specială. „Dumnezeu să o apere pe Alexandra mea, acolo unde este și să mi-o aducă acasă, vie și nevătămată”, a spus mama Alexandrei Măceșanu, scrie stirilekanald.ro.

Familia Măceșanu crede că fata lor este în viață
Aceasta este ultima fotografie cu Alexandra Măceșanu. Mama fetei se roagă ca fiica sa să se întoarcă acasă. Sursa foto: Facebook.com

Teodora Măceșanu nu crede că Dincă este criminalul, ci un pion

„Alexandra mea trăiește! Aștept să îmi dea cineva o palmă și să mă trezesc din coșmarul acesta. Și pentru mine și pentru copilașul meu. L-am ferit de toate relele. Am încercat să fac tot ce e mai bun pentru el. (…) Eu cred cu tărie că Alexandra mea va intra într-o zi pe poartă. Că o vom găsi. Asta îmi spune inima. Că Alexandra nu este moartă, eu așa cred. În ciuda ADN-ului pe care îl pot confirma ăștia pe baza dinților. Alexandra este vie”, a spus Teodora Măceșanu, mama adolescentei de 15 ani care a dispărut în iulie.

De asemenea, mama fetei susține că Dincă nu este un criminal și crede că Alexandra a fost dusă în străinătate. „Eu cred că este luată și dusă mai departe în străinătate. Dincă e un simplu pion”, a mai spus Teodora Măceșanu într-un interviu ce i-a fost luat de Alexandru Cumpănașu, în direct, pe Facebook, conform Capital.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×